The Pirates! Band of Misfits
%
67

The Pirates! Band of Misfits

Nu kijken

Kijk The Pirates! Band of Misfits

Moeite met waar je nou The Pirates! Band of Misfits moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Pirates! Band of Misfits

Samenvatting

Een piraat is vastbesloten om de titel "Piraat van het jaar" te winnen. Zijn tocht voert hem naar het Victoriaanse Londen waar hij Charles Darwin en koningin Victoria ontmoet.

Regisseur en acteurs

 • Peter Lord portait

  Peter Lord

  Director

 • Jeff Newitt portrait

  Jeff Newitt

  Director

 • Hugh Grant portait

  Hugh Grant

  Pirate Captain (voice)

 • Brendan Gleeson portait

  Brendan Gleeson

  The Pirate with Gout (voice)

 • Jeremy Piven portait

  Jeremy Piven

  Black Bellamy (voice)

 • Brian Blessed portait

  Brian Blessed

  The Pirate King (voice)

 • Salma Hayek portait

  Salma Hayek

  Cutlass Liz (voice)

 • Imelda Staunton portait

  Imelda Staunton

  Queen Victoria (voice)

 • David Tennant portait

  David Tennant

  Charles Darwin (voice)

 • Lenny Henry portait

  Lenny Henry

  Peg Leg Hastings (voice)

 • Martin Freeman portait

  Martin Freeman

  The Pirate with a Scarf (voice)

 • Russell Tovey portait

  Russell Tovey

  The Albino Pirate (voice)

 • Anton Yelchin portait

  Anton Yelchin

  The Albino Pirate (voice)

 • Al Roker portait

  Al Roker

  The Pirate Who Likes Sunsets and Kittens (voice)

 • David Schneider portait

  David Schneider

  Scarlett Morgan (voice)

The Pirates! Band of Misfits

Zin om The Pirates! Band of Misfits lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Pirates! Band of Misfits te bekijken voor je op een rijtje.

The Pirates! Band of Misfits downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Pirates! Band of Misfits downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Pirates! Band of Misfits. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Pirates! Band of Misfits er ook in SD heel goed uit.

The Pirates! Band of Misfits streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Pirates! Band of Misfits net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Pirates! Band of Misfits hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Pirates! Band of Misfits helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Pirates! Band of Misfits torrent

Denk je dat je om The Pirates! Band of Misfits te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Pirates! Band of Misfits trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Pirates! Band of Misfits de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.