De President
%
43

De President

Nu kijken

Kijk De President

Moeite met waar je nou De President moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De President

Samenvatting

De Nederlandse regering, moe geworden van haar in zichzelf verwarde eindeloze geprietpraat, heeft besloten de monarchie en meerpartijen-democratie af te schaffen en zichzelf uit te roepen tot republiek. De verkiezingsstrijd tussen de twee presidentskandidaten loopt al snel vast, men gooit alleen maar met modder.....maar dan ziet men in een aspergestekende jonge Marokkaan een nieuwe volksheld.

Regisseur en acteurs

 • Erik de Bruyn portrait

  Erik de Bruyn

  Director

 • Achmed Akkabi portait

  Achmed Akkabi

  Joes

 • Najib Amhali portait

  Najib Amhali

  Hamid

 • Charlie Dagelet portait

  Charlie Dagelet

  Mila

 • Dirk Zeelenberg portait

  Dirk Zeelenberg

  Vlonder

 • Rosa Reuten portait

  Rosa Reuten

  Treesters

 • Ton Kas portait

  Ton Kas

  Aart

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Boyko

 • Matthias Schoenaerts portait

  Matthias Schoenaerts

  Krasimir

 • Peer Mascini portrait

  Peer Mascini

  Butler

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Presentator

De President

Op zoek naar De President? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

De President streamen

Het streamen van movies als De President heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als De President waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je De President dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

De President downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als De President te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

De President torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

De President trailer

Weet je nog niet zeker of De President jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.