De President
%
43

De President

Nu kijken

Kijk De President

Moeite met waar je nou De President moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De President

Samenvatting

Komedie over de nabije toekomst van Nederland, waarin het koningshuis niet meer bestaat en een president moet worden gekozen.

Regisseur en acteurs

 • Erik de Bruyn portrait

  Erik de Bruyn

  Director

 • Achmed Akkabi portait

  Achmed Akkabi

  Joes

 • Najib Amhali portait

  Najib Amhali

  Hamid

 • Charlie Dagelet portait

  Charlie Dagelet

  Mila

 • Dirk Zeelenberg portait

  Dirk Zeelenberg

  Vlonder

 • Rosa Reuten portait

  Rosa Reuten

  Treesters

 • Ton Kas portait

  Ton Kas

  Aart

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Boyko

 • Matthias Schoenaerts portait

  Matthias Schoenaerts

  Krasimir

 • Peer Mascini portrait

  Peer Mascini

  Butler

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Presentator

De President

Zin om De President lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De President te bekijken voor je op een rijtje.

De President downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De President downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De President. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De President er ook in SD heel goed uit.

De President streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De President net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De President hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De President helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De President torrent

Denk je dat je om De President te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De President trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De President de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.