De President
%
43

De President

Nu kijken

Kijk De President

Moeite met waar je nou De President moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De President

Samenvatting

De Nederlandse regering, moe geworden van haar in zichzelf verwarde eindeloze geprietpraat, heeft besloten de monarchie en meerpartijen-democratie af te schaffen en zichzelf uit te roepen tot republiek. De verkiezingsstrijd tussen de twee presidentskandidaten loopt al snel vast, men gooit alleen maar met modder.....maar dan ziet men in een aspergestekende jonge Marokkaan een nieuwe volksheld.

Regisseur en acteurs

 • Erik de Bruyn portrait

  Erik de Bruyn

  Director

 • Achmed Akkabi portait

  Achmed Akkabi

  Joes

 • Najib Amhali portait

  Najib Amhali

  Hamid

 • Charlie Dagelet portait

  Charlie Dagelet

  Mila

 • Dirk Zeelenberg portait

  Dirk Zeelenberg

  Vlonder

 • Rosa Reuten portait

  Rosa Reuten

  Treesters

 • Ton Kas portait

  Ton Kas

  Aart

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Boyko

 • Matthias Schoenaerts portait

  Matthias Schoenaerts

  Krasimir

 • Peer Mascini portrait

  Peer Mascini

  Butler

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Presentator

De President

Wil je De President kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De President streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De President niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De President zelfs gratis bekijken.

De President downloaden

Wil je De President ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De President overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De President torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De President is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De President trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De President de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.