The Prince of Egypt
%
70

The Prince of Egypt

Nu kijken

Kijk The Prince of Egypt

Moeite met waar je nou The Prince of Egypt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Prince of Egypt

Samenvatting

An epic adventure that captivated movie audiences the world over in this familiar tale of two brothers- one born of royal blood, one an orphan with a secret past. As one becomes the ruler of a powerful empire and the other the chosen leader of his people, their final confrontation will forever change the world. With Val Kilmer, Ralph Fiennes, Sandra Bullock, Patrick Stewart, and Helen Mirren.

Regisseur en acteurs

 • Brenda Chapman portrait

  Brenda Chapman

  director

 • Steve Hickner portrait

  Steve Hickner

  director

 • Simon Wells portrait

  Simon Wells

  director

 • Martin Short portrait

  Martin Short

  actor

 • Steve Martin portrait

  Steve Martin

  actor

 • Helen Mirren portrait

  Helen Mirren

  actor

 • Patrick Stewart portrait

  Patrick Stewart

  actor

 • Danny Glover portrait

  Danny Glover

  actor

 • Jeff Goldblum portrait

  Jeff Goldblum

  actor

 • Sandra Bullock portrait

  Sandra Bullock

  actor

 • Michelle Pfeiffer portrait

  Michelle Pfeiffer

  actor

 • Ralph Fiennes portrait

  Ralph Fiennes

  actor

 • Val Kilmer portrait

  Val Kilmer

  actor

The Prince of Egypt

Zin om The Prince of Egypt lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Prince of Egypt te bekijken voor je op een rijtje.

The Prince of Egypt downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Prince of Egypt downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Prince of Egypt. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Prince of Egypt er ook in SD heel goed uit.

The Prince of Egypt streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Prince of Egypt net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Prince of Egypt hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Prince of Egypt helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Prince of Egypt torrent

Denk je dat je om The Prince of Egypt te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Prince of Egypt trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Prince of Egypt de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.