The Prince of Egypt
%
70

The Prince of Egypt

Nu kijken

Kijk The Prince of Egypt

Moeite met waar je nou The Prince of Egypt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Prince of Egypt

Samenvatting

Born into slavery but raised as the son of a pharaoh, Moses accepts his destiny: to lead the Hebrews out of slavery and into freedom.

Regisseur en acteurs

 • Brenda Chapman portrait

  Brenda Chapman

  director

 • Steve Hickner portrait

  Steve Hickner

  director

 • Simon Wells portrait

  Simon Wells

  director

 • Martin Short portrait

  Martin Short

  actor

 • Steve Martin portrait

  Steve Martin

  actor

 • Helen Mirren portrait

  Helen Mirren

  actor

 • Patrick Stewart portrait

  Patrick Stewart

  actor

 • Danny Glover portrait

  Danny Glover

  actor

 • Jeff Goldblum portrait

  Jeff Goldblum

  actor

 • Sandra Bullock portrait

  Sandra Bullock

  actor

 • Michelle Pfeiffer portrait

  Michelle Pfeiffer

  actor

 • Ralph Fiennes portrait

  Ralph Fiennes

  actor

 • Val Kilmer portrait

  Val Kilmer

  actor

The Prince of Egypt

Benieuwd naar The Prince of Egypt? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Prince of Egypt draait.

The Prince of Egypt in de bioscoop

The Prince of Egypt draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Prince of Egypt.

The Prince of Egypt streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Prince of Egypt te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Prince of Egypt een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Prince of Egypt zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Prince of Egypt torrent

Op zoek naar een torrent van The Prince of Egypt? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Prince of Egypt zonder zorgen.

The Prince of Egypt downloaden

Als The Prince of Egypt binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Prince of Egypt trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Prince of Egypt de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.