Prinses op de erwt: Een modern sprookje
%
59

Prinses op de erwt: Een modern sprookje

Nu kijken

Kijk Prinses op de erwt: Een modern sprookje

Moeite met waar je nou Prinses op de erwt: Een modern sprookje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Prinses op de erwt: Een modern sprookje

Samenvatting

Koningin Aurelia en koning Balthazar van Luxenstein zitten in zak en as. De populariteit van de monarchie neemt af en ze staan op het punt hun baan kwijt te raken. Adviseurs wijzen hen erop dat een mooi koninklijk huwelijk de boel flink zou oppeppen. Maar waar halen ze op stel en sprong een geschikte prinses voor hun zoon Manuel vandaan? Producent Leo de Boer komt met een oplossing: een reallifeshow waarin Manuel op zoek gaat naar zijn grote liefde. Aanvankelijk is Manuel sceptisch. Zo'n mediacircus is niks voor hem. Totdat zijn vader hem erop wijst dat het tv-programma misschien wel dé manier is om Julia terug te vinden, het meisje waar hij lang geleden een zomermiddag mee doorbracht. Sinds dat moment kan Manuel haar niet meer uit zijn hoofd kan krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Jennifer Hoffman portrait

  Jennifer Hoffman

  Actor

 • Esmée van Kampen portrait

  Esmée van Kampen

  Actor

 • Marc van der Linden portrait

  Marc van der Linden

  Actor

 • Angela Schijf portrait

  Angela Schijf

  Actor

 • Pip Pellens portrait

  Pip Pellens

  Actor

 • Peter Paul Muller portrait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Ricky Koole portrait

  Ricky Koole

  Actor

 • Maryam Hassouni portrait

  Maryam Hassouni

  Actor

 • Hajo Bruins portrait

  Hajo Bruins

  Actor

 • Joke Bruijs portrait

  Joke Bruijs

  Actor

 • Don Alphonso portrait

  Don Alphonso

  Actor

 • Jan Kooijman portrait

  Jan Kooijman

  Actor

 • Peter Bolhuis portrait

  Peter Bolhuis

  Actor

 • Loes Luca portrait

  Loes Luca

  Actor

 • Sigrid ten Napel portrait

  Sigrid ten Napel

  Actor

 • Teun Luijkx portrait

  Teun Luijkx

  Actor

Prinses op de erwt: Een modern sprookje

Zin om Prinses op de erwt: Een modern sprookje lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De fantasy movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Prinses op de erwt: Een modern sprookje te bekijken voor je op een rijtje.

Prinses op de erwt: Een modern sprookje downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Prinses op de erwt: Een modern sprookje downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Prinses op de erwt: Een modern sprookje. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Prinses op de erwt: Een modern sprookje er ook in SD heel goed uit.

Prinses op de erwt: Een modern sprookje streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Prinses op de erwt: Een modern sprookje net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Prinses op de erwt: Een modern sprookje hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Prinses op de erwt: Een modern sprookje helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Prinses op de erwt: Een modern sprookje torrent

Denk je dat je om Prinses op de erwt: Een modern sprookje te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Prinses op de erwt: Een modern sprookje trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Prinses op de erwt: Een modern sprookje de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.