De reddertjes in kangoeroeland
%
69

De reddertjes in kangoeroeland

Nu kijken

Kijk De reddertjes in kangoeroeland

Moeite met waar je nou De reddertjes in kangoeroeland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De reddertjes in kangoeroeland

Samenvatting

Diep in het uitgestrekte en onvoorspelbare binnenland van Australië sluit de jonge Cody vriendschap met een grote adelaar. Wanneer een meedogenloze stroper van plan is de adelaar te vangen, wil Cody daar een stokje voor steken. Hij vraagt de hulp van de twee dapperste muizen ter wereld, Bernard en Bianca. Deze topagenten vliegen op de rug van hun hilarische vriend Wilbur naar Australië, klaar om hun grootste, gevaarlijkste opdracht ooit te volbrengen.

Regisseur en acteurs

 • Hendel Butoy portrait

  Hendel Butoy

  director

 • Mike Gabriel portrait

  Mike Gabriel

  director

 • Bernard Fox portrait

  Bernard Fox

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Douglas Seale portrait

  Douglas Seale

  actor

 • George C. Scott portrait

  George C. Scott

  actor

 • Wayne Robson portrait

  Wayne Robson

  actor

 • Adam Ryen portrait

  Adam Ryen

  actor

 • Tristan Rogers portrait

  Tristan Rogers

  actor

 • John Candy portrait

  John Candy

  actor

 • Eva Gabor portrait

  Eva Gabor

  actor

 • Bob Newhart portrait

  Bob Newhart

  actor

De reddertjes in kangoeroeland

Veel gehoord over De reddertjes in kangoeroeland en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De reddertjes in kangoeroeland heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De reddertjes in kangoeroeland streamen

Wil je De reddertjes in kangoeroeland, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De reddertjes in kangoeroeland zelfs gratis kijken.

De reddertjes in kangoeroeland downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De reddertjes in kangoeroeland ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De reddertjes in kangoeroeland er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De reddertjes in kangoeroeland torrent

Op zoek naar een torrent van De reddertjes in kangoeroeland? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De reddertjes in kangoeroeland te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De reddertjes in kangoeroeland trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De reddertjes in kangoeroeland. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.