De reddertjes in kangoeroeland
%
69

De reddertjes in kangoeroeland

Nu kijken

Kijk De reddertjes in kangoeroeland

Moeite met waar je nou De reddertjes in kangoeroeland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De reddertjes in kangoeroeland

Samenvatting

Diep in het uitgestrekte en onvoorspelbare binnenland van Australië sluit de jonge Cody vriendschap met een grote adelaar. Wanneer een meedogenloze stroper van plan is de adelaar te vangen, wil Cody daar een stokje voor steken. Hij vraagt de hulp van de twee dapperste muizen ter wereld, Bernard en Bianca. Deze topagenten vliegen op de rug van hun hilarische vriend Wilbur naar Australië, klaar om hun grootste, gevaarlijkste opdracht ooit te volbrengen.

Regisseur en acteurs

 • Hendel Butoy portrait

  Hendel Butoy

  director

 • Mike Gabriel portrait

  Mike Gabriel

  director

 • Bernard Fox portrait

  Bernard Fox

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Douglas Seale portrait

  Douglas Seale

  actor

 • George C. Scott portrait

  George C. Scott

  actor

 • Wayne Robson portrait

  Wayne Robson

  actor

 • Adam Ryen portrait

  Adam Ryen

  actor

 • Tristan Rogers portrait

  Tristan Rogers

  actor

 • John Candy portrait

  John Candy

  actor

 • Eva Gabor portrait

  Eva Gabor

  actor

 • Bob Newhart portrait

  Bob Newhart

  actor

De reddertjes in kangoeroeland

Wil je De reddertjes in kangoeroeland kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1990 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De reddertjes in kangoeroeland streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De reddertjes in kangoeroeland niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De reddertjes in kangoeroeland zelfs gratis bekijken.

De reddertjes in kangoeroeland downloaden

Wil je De reddertjes in kangoeroeland ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De reddertjes in kangoeroeland overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De reddertjes in kangoeroeland torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De reddertjes in kangoeroeland is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De reddertjes in kangoeroeland trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De reddertjes in kangoeroeland de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.