De reddertjes in kangoeroeland
%
69

De reddertjes in kangoeroeland

Nu kijken

Kijk De reddertjes in kangoeroeland

Moeite met waar je nou De reddertjes in kangoeroeland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De reddertjes in kangoeroeland

Samenvatting

Diep in het uitgestrekte en onvoorspelbare binnenland van Australië sluit de jonge Cody vriendschap met een grote adelaar. Wanneer een meedogenloze stroper van plan is de adelaar te vangen, wil Cody daar een stokje voor steken. Hij vraagt de hulp van de twee dapperste muizen ter wereld, Bernard en Bianca. Deze topagenten vliegen op de rug van hun hilarische vriend Wilbur naar Australië, klaar om hun grootste, gevaarlijkste opdracht ooit te volbrengen.

Regisseur en acteurs

 • Hendel Butoy portrait

  Hendel Butoy

  director

 • Mike Gabriel portrait

  Mike Gabriel

  director

 • Bernard Fox portrait

  Bernard Fox

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Douglas Seale portrait

  Douglas Seale

  actor

 • George C. Scott portrait

  George C. Scott

  actor

 • Wayne Robson portrait

  Wayne Robson

  actor

 • Adam Ryen portrait

  Adam Ryen

  actor

 • Tristan Rogers portrait

  Tristan Rogers

  actor

 • John Candy portrait

  John Candy

  actor

 • Eva Gabor portrait

  Eva Gabor

  actor

 • Bob Newhart portrait

  Bob Newhart

  actor

De reddertjes in kangoeroeland

Wil je De reddertjes in kangoeroeland kijken? De movie vanuit 1990 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De reddertjes in kangoeroeland op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De reddertjes in kangoeroeland met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De reddertjes in kangoeroeland downloaden

Het downloaden van De reddertjes in kangoeroeland is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De reddertjes in kangoeroeland ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De reddertjes in kangoeroeland streamen

Het streamen van De reddertjes in kangoeroeland heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De reddertjes in kangoeroeland online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De reddertjes in kangoeroeland kijkt. Ideaal!

De reddertjes in kangoeroeland torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De reddertjes in kangoeroeland. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De reddertjes in kangoeroeland trailer

Bekijk eerst even de trailer van De reddertjes in kangoeroeland voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.