De reuzenperzik
%
67

De reuzenperzik

Kijk De reuzenperzik

Moeite met waar je nou De reuzenperzik moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wanneer een weesjongetje korreltjes uit een zak met toverkruid morst, groeit er een reuzenperzik aan een oude perzikboom die met hem wegvliegt de wijde wereld in.

Regisseur en acteurs

 • Henry Selick portrait

  Henry Selick

  director

 • J. Stephen Coyle portrait

  J. Stephen Coyle

  actor

 • Steven Culp portrait

  Steven Culp

  actor

 • Simon Callow portrait

  Simon Callow

  actor

 • David Thewlis portrait

  David Thewlis

  actor

 • Pete Postlethwaite portrait

  Pete Postlethwaite

  actor

 • Miriam Margolyes portrait

  Miriam Margolyes

  actor

 • Joanna Lumley portrait

  Joanna Lumley

  actor

 • Jane Leeves portrait

  Jane Leeves

  actor

 • Richard Dreyfuss portrait

  Richard Dreyfuss

  actor

 • Paul Terry portrait

  Paul Terry

  actor

 • Susan Sarandon portrait

  Susan Sarandon

  actor

De reuzenperzik

Zin om De reuzenperzik lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De reuzenperzik te bekijken voor je op een rijtje.

De reuzenperzik downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De reuzenperzik downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De reuzenperzik. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De reuzenperzik er ook in SD heel goed uit.

De reuzenperzik streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De reuzenperzik net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De reuzenperzik hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De reuzenperzik helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De reuzenperzik torrent

Denk je dat je om De reuzenperzik te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De reuzenperzik trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De reuzenperzik de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.