De Superheld
%
54

De Superheld

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Superheld

Moeite met waar je nou De Superheld moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Superheld

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De 11-jarige Modulf laat zich gerust pesten omdat hij zo anderen redt van de pestkoppen. Zijn nieuwe buurmeisje Lise vindt dit stom en leert hem Aikido zodat hij zichzelf kan verdedigen.

Regisseur en acteurs

 • Christian Lo portrait

  Christian Lo

  Director

 • Sondre Blakstad Henriksen portrait

  Sondre Blakstad Henriksen

  Actor

 • Regine Stokkevåg Eide portrait

  Regine Stokkevåg Eide

  Actor

 • Martin Røsjorde Linstad portrait

  Martin Røsjorde Linstad

  Actor

 • Lasse Sortland portrait

  Lasse Sortland

  Actor

 • Anders Baasmo Christiansen portait

  Anders Baasmo Christiansen

  Actor

 • Cecilie A. Mosli portrait

  Cecilie A. Mosli

  Actor

 • Hallvard Holmen portait

  Hallvard Holmen

  Actor

Trailers

De Superheld

Wil je De Superheld kijken? De movie van Christian Lo uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Superheld op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Superheld met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Superheld downloaden

Het downloaden van De Superheld is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Superheld ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Superheld streamen

Het streamen van De Superheld heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Superheld online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Superheld kijkt. Ideaal!

De Superheld torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Superheld. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Superheld trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Superheld voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.