De Superheld
%
54

De Superheld

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Superheld

Moeite met waar je nou De Superheld moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Superheld

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De 11-jarige Modulf laat zich gerust pesten omdat hij zo anderen redt van de pestkoppen. Zijn nieuwe buurmeisje Lise vindt dit stom en leert hem Aikido zodat hij zichzelf kan verdedigen.

Regisseur en acteurs

 • Christian Lo portrait

  Christian Lo

  Director

 • Sondre Blakstad Henriksen portrait

  Sondre Blakstad Henriksen

  Actor

 • Regine Stokkevåg Eide portrait

  Regine Stokkevåg Eide

  Actor

 • Martin Røsjorde Linstad portrait

  Martin Røsjorde Linstad

  Actor

 • Lasse Sortland portrait

  Lasse Sortland

  Actor

 • Anders Baasmo Christiansen portait

  Anders Baasmo Christiansen

  Actor

 • Cecilie A. Mosli portrait

  Cecilie A. Mosli

  Actor

 • Hallvard Holmen portait

  Hallvard Holmen

  Actor

Trailers

De Superheld

De Superheld streamen

De Superheld streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De Superheld downloaden

Zin om De Superheld te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als De Superheld te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De Superheld torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als De Superheld makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De Superheld trailer

Wil je er zeker van zijn dat De Superheld jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.