De Superheld
%
54

De Superheld

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Superheld

Moeite met waar je nou De Superheld moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Superheld

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De 11-jarige Modulf laat zich gerust pesten omdat hij zo anderen redt van de pestkoppen. Zijn nieuwe buurmeisje Lise vindt dit stom en leert hem Aikido zodat hij zichzelf kan verdedigen.

Regisseur en acteurs

 • Christian Lo portrait

  Christian Lo

  Director

 • Sondre Blakstad Henriksen portrait

  Sondre Blakstad Henriksen

  Actor

 • Regine Stokkevåg Eide portrait

  Regine Stokkevåg Eide

  Actor

 • Martin Røsjorde Linstad portrait

  Martin Røsjorde Linstad

  Actor

 • Lasse Sortland portrait

  Lasse Sortland

  Actor

 • Anders Baasmo Christiansen portait

  Anders Baasmo Christiansen

  Actor

 • Cecilie A. Mosli portrait

  Cecilie A. Mosli

  Actor

 • Hallvard Holmen portait

  Hallvard Holmen

  Actor

Trailers

De Superheld

Veel gehoord over De Superheld en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Superheld heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Superheld streamen

Wil je De Superheld, de movie met Sondre Blakstad Henriksen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Superheld zelfs gratis kijken.

De Superheld downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Superheld ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Superheld er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Superheld torrent

Op zoek naar een torrent van De Superheld? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Superheld te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Superheld trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Superheld. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.