De Superheld
%
54

De Superheld

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Superheld

Moeite met waar je nou De Superheld moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Superheld

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De 11-jarige Modulf laat zich gerust pesten omdat hij zo anderen redt van de pestkoppen. Zijn nieuwe buurmeisje Lise vindt dit stom en leert hem Aikido zodat hij zichzelf kan verdedigen.

Regisseur en acteurs

 • Christian Lo portrait

  Christian Lo

  Director

 • Sondre Blakstad Henriksen portrait

  Sondre Blakstad Henriksen

  Actor

 • Regine Stokkevåg Eide portrait

  Regine Stokkevåg Eide

  Actor

 • Martin Røsjorde Linstad portrait

  Martin Røsjorde Linstad

  Actor

 • Lasse Sortland portrait

  Lasse Sortland

  Actor

 • Anders Baasmo Christiansen portait

  Anders Baasmo Christiansen

  Actor

 • Cecilie A. Mosli portrait

  Cecilie A. Mosli

  Actor

 • Hallvard Holmen portait

  Hallvard Holmen

  Actor

Trailers

De Superheld

Op zoek naar De Superheld? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

De Superheld streamen

Het streamen van movies als De Superheld heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als De Superheld waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je De Superheld dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

De Superheld downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als De Superheld te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

De Superheld torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

De Superheld trailer

Weet je nog niet zeker of De Superheld jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.