De Van Waveren Tapes
%
75

De Van Waveren Tapes

Nu kijken

Kijk De Van Waveren Tapes

Moeite met waar je nou De Van Waveren Tapes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Van Waveren Tapes

Samenvatting

Wanneer filmmaker Wim van der Aar in 1996 op het Waterlooplein een tas vol geluidsbanden van ene Guido van Waveren (1944-2006) vindt, start hij een zoektocht naar zijn levensverhaal. Guido is de jongste telg van een invloedrijke familie, die in de loop der jaren losgeslagen is uit hun sociaal-maatschappelijke positie van macht en rijkdom. De ondergang van het gezin is in de decennia voor de Tweede Wereldoorlog onherroepelijk ingezet. Guido brengt zijn jeugd door in groot isolement, wordt na vier jaar lagere school thuisgehouden en slaapt op de plek van zijn vader als vertrouweling van zijn moeder. Tot zijn vijfentwintigste woont hij thuis in het door de tijd overwoekerde en vervallen huis in Heemstede, dat in de volksmond het Spookhuis genoemd werd. In de jaren zeventig neemt hij meer dan zestig uur aan monologen, gesprekken en telefoongesprekken op. De geluidstapes geven een unieke inkijk in zijn tragische levensverhaal: van zijn eenzame en bizarre jeugd in Heemstede tot zijn verdere maatschappelijke vervreemding in Amsterdam, waar hij zonder opleiding en werk leeft van het geld van zijn familie, in een typisch jaren zeventig decor van vrije liefde, communeplannen en experimentele therapieën. De geluidstapes gecombineerd met associatieve montages van dromerige beelden leggen een link tussen Guido’s gedachten, het tijdsbeeld waarin de tapes zijn opgenomen en de zoektocht van Wim van der Aar naar de achterliggende werkelijkheid. Zijn research leidt tot conclusies die de

Regisseur en acteurs

  • Wim van der Aar portrait

    Wim van der Aar

    Director

De Van Waveren Tapes

Benieuwd naar De Van Waveren Tapes? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De Van Waveren Tapes kunt bekijken.

De Van Waveren Tapes streamen

Wil je De Van Waveren Tapes streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Van Waveren Tapes gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Van Waveren Tapes downloaden

movies als De Van Waveren Tapes kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Van Waveren Tapes. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Van Waveren Tapes. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Van Waveren Tapes torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Van Waveren Tapes te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Van Waveren Tapes trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Van Waveren Tapes je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!