De verbouwing
%
60

De verbouwing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De verbouwing

Moeite met waar je nou De verbouwing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De verbouwing

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Tessa van Asselt (Tjitske Reidinga) is geslaagd te noemen: ze is zakelijk succesvol, gelukkig getrouwd en heeft een intelligente, zij het ietwat wereldvreemde, puberzoon (Alex Hendrickx). Maar haar zorgvuldig gecomponeerde wereld begint barsten te vertonen als de voortslepende verbouwing van haar huis volledig uit de hand dreigt te lopen en zij afstevent op een huwelijkscrisis. Als daarbij ook grote financiële problemen ontstaan die het voortbestaan van haar privékliniek bedreigen begint Tessa de greep op haar leven te verliezen. De charmante Johan (Peter Blok) biedt zich aan als reddende engel en belooft om al haar problemen op te lossen, maar ook hij kan de kwetsbare Tessa niet helpen. Langzaam maar zeker en onontkoombaar wordt Tessa meegetrokken in zo'n benarde, levensgevaarlijke situatie dat er geen uitweg meer mogelijk lijkt.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Tessa

 • Mark Rietman portrait

  Mark Rietman

  Rogier

 • Peter Blok portait

  Peter Blok

  Johan

 • Sieger Sloot portrait

  Sieger Sloot

  Hylke

 • Terence Schreurs portait

  Terence Schreurs

  Kimmy

 • Alex Hendrickx portrait

  Alex Hendrickx

  Tom

 • Nanette Drazic portrait

  Nanette Drazic

  Krysia

Trailers

De verbouwing

Wil je De verbouwing kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De verbouwing streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De verbouwing niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De verbouwing zelfs gratis bekijken.

De verbouwing downloaden

Wil je De verbouwing ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De verbouwing overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De verbouwing torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De verbouwing is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De verbouwing trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De verbouwing de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.