De verbouwing
%
60

De verbouwing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De verbouwing

Moeite met waar je nou De verbouwing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De verbouwing

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Tessa lives an ideal life -- until she accepts help from a supposed friend who brings nothing but torment and blackmail.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Tessa

 • Mark Rietman portrait

  Mark Rietman

  Rogier

 • Peter Blok portait

  Peter Blok

  Johan

 • Sieger Sloot portrait

  Sieger Sloot

  Hylke

 • Terence Schreurs portait

  Terence Schreurs

  Kimmy

 • Alex Hendrickx portrait

  Alex Hendrickx

  Tom

 • Nanette Drazic portrait

  Nanette Drazic

  Krysia

Trailers

De verbouwing

Benieuwd naar De verbouwing? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De verbouwing kunt bekijken.

De verbouwing streamen

Wil je De verbouwing streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De verbouwing gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De verbouwing downloaden

movies als De verbouwing kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De verbouwing. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De verbouwing. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De verbouwing torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De verbouwing te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De verbouwing trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De verbouwing je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!