De verbouwing
%
60

De verbouwing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De verbouwing

Moeite met waar je nou De verbouwing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De verbouwing

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Tessa van Asselt (Tjitske Reidinga) is geslaagd te noemen: ze is zakelijk succesvol, gelukkig getrouwd en heeft een intelligente, zij het ietwat wereldvreemde, puberzoon (Alex Hendrickx). Maar haar zorgvuldig gecomponeerde wereld begint barsten te vertonen als de voortslepende verbouwing van haar huis volledig uit de hand dreigt te lopen en zij afstevent op een huwelijkscrisis. Als daarbij ook grote financiële problemen ontstaan die het voortbestaan van haar privékliniek bedreigen begint Tessa de greep op haar leven te verliezen. De charmante Johan (Peter Blok) biedt zich aan als reddende engel en belooft om al haar problemen op te lossen, maar ook hij kan de kwetsbare Tessa niet helpen. Langzaam maar zeker en onontkoombaar wordt Tessa meegetrokken in zo'n benarde, levensgevaarlijke situatie dat er geen uitweg meer mogelijk lijkt.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Tessa

 • Mark Rietman portrait

  Mark Rietman

  Rogier

 • Peter Blok portait

  Peter Blok

  Johan

 • Sieger Sloot portrait

  Sieger Sloot

  Hylke

 • Terence Schreurs portait

  Terence Schreurs

  Kimmy

 • Alex Hendrickx portrait

  Alex Hendrickx

  Tom

 • Nanette Drazic portrait

  Nanette Drazic

  Krysia

Trailers

De verbouwing

Wil je De verbouwing kijken? De movie van Will Koopman uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De verbouwing op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De verbouwing met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De verbouwing downloaden

Het downloaden van De verbouwing is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De verbouwing ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De verbouwing streamen

Het streamen van De verbouwing heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De verbouwing online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De verbouwing kijkt. Ideaal!

De verbouwing torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De verbouwing. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De verbouwing trailer

Bekijk eerst even de trailer van De verbouwing voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.