De Vijf en de Piratenschat
%
52

De Vijf en de Piratenschat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Vijf en de Piratenschat

Moeite met waar je nou De Vijf en de Piratenschat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Vijf en de Piratenschat

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

In een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang geleden is verdwenen. Ze vertelt de Vijf ook dat een projectontwikkelaar de vissers uit hun geliefde baai wil verbannen, zodat hij er een luxe hotel kan bouwen. De piratenschat zou Joe's laatste kans zijn om dat te voorkomen. Samen gaan de vrienden op jacht naar de schat, dwars door de gevaarlijke jungle. Maar het gangsterstel Nick en Cassi zit hen op de hielen, dus ze moeten voortmaken. Dan zakt Julian plotseling in elkaar. Hij heeft een giftige insectenbeet opgelopen. Het tegengif, een zeldzame plant, groeit alleen kilometers verderop, bovenop een eenzame berg. Als de vrienden de bergtop eindelijk bereiken, lopen ze in een hinderlaag van Nick en Cassi. De enige die Julians leven nu nog kan redden, is Timmy de hond...

Regisseur en acteurs

 • Mike Marzuk portrait

  Mike Marzuk

  Director

 • Gino Korsel portrait

  Gino Korsel

  Actor

 • Sarah Nauta portrait

  Sarah Nauta

  Actor

 • Renée van Wegberg portrait

  Renée van Wegberg

  Actor

 • Isha Ferdinandus portrait

  Isha Ferdinandus

  Actor

Trailers

De Vijf en de Piratenschat

Wil je De Vijf en de Piratenschat kijken? De movie van Mike Marzuk uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Vijf en de Piratenschat op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Vijf en de Piratenschat met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Vijf en de Piratenschat downloaden

Het downloaden van De Vijf en de Piratenschat is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Vijf en de Piratenschat ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Vijf en de Piratenschat streamen

Het streamen van De Vijf en de Piratenschat heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Vijf en de Piratenschat online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Vijf en de Piratenschat kijkt. Ideaal!

De Vijf en de Piratenschat torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Vijf en de Piratenschat. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Vijf en de Piratenschat trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Vijf en de Piratenschat voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.