De Vijf en de Piratenschat
%
52

De Vijf en de Piratenschat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Vijf en de Piratenschat

Moeite met waar je nou De Vijf en de Piratenschat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Vijf en de Piratenschat

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

In een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang geleden is verdwenen. Ze vertelt de Vijf ook dat een projectontwikkelaar de vissers uit hun geliefde baai wil verbannen, zodat hij er een luxe hotel kan bouwen. De piratenschat zou Joe's laatste kans zijn om dat te voorkomen. Samen gaan de vrienden op jacht naar de schat, dwars door de gevaarlijke jungle. Maar het gangsterstel Nick en Cassi zit hen op de hielen, dus ze moeten voortmaken. Dan zakt Julian plotseling in elkaar. Hij heeft een giftige insectenbeet opgelopen. Het tegengif, een zeldzame plant, groeit alleen kilometers verderop, bovenop een eenzame berg. Als de vrienden de bergtop eindelijk bereiken, lopen ze in een hinderlaag van Nick en Cassi. De enige die Julians leven nu nog kan redden, is Timmy de hond...

Regisseur en acteurs

 • Mike Marzuk portrait

  Mike Marzuk

  Director

 • Gino Korsel portrait

  Gino Korsel

  Actor

 • Sarah Nauta portrait

  Sarah Nauta

  Actor

 • Renée van Wegberg portrait

  Renée van Wegberg

  Actor

 • Isha Ferdinandus portrait

  Isha Ferdinandus

  Actor

Trailers

De Vijf en de Piratenschat

Veel gehoord over De Vijf en de Piratenschat en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Vijf en de Piratenschat heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Vijf en de Piratenschat streamen

Wil je De Vijf en de Piratenschat, de movie met Gino Korsel, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Vijf en de Piratenschat zelfs gratis kijken.

De Vijf en de Piratenschat downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Vijf en de Piratenschat ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Vijf en de Piratenschat er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Vijf en de Piratenschat torrent

Op zoek naar een torrent van De Vijf en de Piratenschat? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Vijf en de Piratenschat te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Vijf en de Piratenschat trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Vijf en de Piratenschat. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.