De Vijf en de Piratenschat
%
52

De Vijf en de Piratenschat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Vijf en de Piratenschat

Moeite met waar je nou De Vijf en de Piratenschat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Vijf en de Piratenschat

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

In een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang geleden is verdwenen. Ze vertelt de Vijf ook dat een projectontwikkelaar de vissers uit hun geliefde baai wil verbannen, zodat hij er een luxe hotel kan bouwen. De piratenschat zou Joe's laatste kans zijn om dat te voorkomen. Samen gaan de vrienden op jacht naar de schat, dwars door de gevaarlijke jungle. Maar het gangsterstel Nick en Cassi zit hen op de hielen, dus ze moeten voortmaken. Dan zakt Julian plotseling in elkaar. Hij heeft een giftige insectenbeet opgelopen. Het tegengif, een zeldzame plant, groeit alleen kilometers verderop, bovenop een eenzame berg. Als de vrienden de bergtop eindelijk bereiken, lopen ze in een hinderlaag van Nick en Cassi. De enige die Julians leven nu nog kan redden, is Timmy de hond...

Regisseur en acteurs

 • Mike Marzuk portrait

  Mike Marzuk

  Director

 • Gino Korsel portrait

  Gino Korsel

  Actor

 • Sarah Nauta portrait

  Sarah Nauta

  Actor

 • Renée van Wegberg portrait

  Renée van Wegberg

  Actor

 • Isha Ferdinandus portrait

  Isha Ferdinandus

  Actor

Trailers

De Vijf en de Piratenschat

Zin om De Vijf en de Piratenschat lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De Vijf en de Piratenschat te bekijken voor je op een rijtje.

De Vijf en de Piratenschat downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De Vijf en de Piratenschat downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Vijf en de Piratenschat. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De Vijf en de Piratenschat er ook in SD heel goed uit.

De Vijf en de Piratenschat streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De Vijf en de Piratenschat net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De Vijf en de Piratenschat hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De Vijf en de Piratenschat helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De Vijf en de Piratenschat torrent

Denk je dat je om De Vijf en de Piratenschat te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De Vijf en de Piratenschat trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De Vijf en de Piratenschat de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.