De Vijf en de Piratenschat
%
52

De Vijf en de Piratenschat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Vijf en de Piratenschat

Moeite met waar je nou De Vijf en de Piratenschat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Vijf en de Piratenschat

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De Vijf zijn terug met een nieuw avontuur, dat zich afspeelt op een tropisch eiland. Op dit eiland ontdekken zij een mysterieus koperen medaillon. Van een meisje dat op het eiland woont horen zij dat dit medaillon wel eens de sleutel naar een lang verborgen piratenschat zou kunnen zijn. De Vijf willen het meisje graag helpen en gaan op speurtocht door de gevaarlijke jungle van Noteka.

Regisseur en acteurs

 • Mike Marzuk portrait

  Mike Marzuk

  Director

 • Gino Korsel portrait

  Gino Korsel

  Actor

 • Sarah Nauta portrait

  Sarah Nauta

  Actor

 • Renée van Wegberg portrait

  Renée van Wegberg

  Actor

 • Isha Ferdinandus portrait

  Isha Ferdinandus

  Actor

Trailers

De Vijf en de Piratenschat

Wil je De Vijf en de Piratenschat kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De Vijf en de Piratenschat streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De Vijf en de Piratenschat niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De Vijf en de Piratenschat zelfs gratis bekijken.

De Vijf en de Piratenschat downloaden

Wil je De Vijf en de Piratenschat ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De Vijf en de Piratenschat overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De Vijf en de Piratenschat torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De Vijf en de Piratenschat is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De Vijf en de Piratenschat trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De Vijf en de Piratenschat de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.