De vliegenierster van Kazbek
%
58

De vliegenierster van Kazbek

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De vliegenierster van Kazbek

Moeite met waar je nou De vliegenierster van Kazbek moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De vliegenierster van Kazbek

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Marie is een meisje met een levendige fantasie. Op het vlakke eiland Texel droomt ze over bergen en verzamelt er zelfs plaatjes van. De streng gelovige eilandgemeenschap met haar bekrompen levenswijze benauwen haar. ’s Avonds danst ze stiekem op het gekraak van twee loszittende planken in haar kamer. Ze zou liever iets anders met haar leven doen dan te trouwen met Paul, de zoon van de strandjutter. Als enig meisje in een groot en arm gezin in oorlogstijd lijkt ze niet veel keus te hebben. De verhoudingen en posities worden door de realiteit van de oorlog ook nog eens extra aangescherpt. Marie probeert die realiteit te overleven door te dromen. Vanaf het moment dat er een regiment Georgiërs op het eiland worden gestationeerd, verandert haar leven en bloeit ze helemaal op. Met hun film, muziek maar vooral met hun inventieve en ongebruikelijke overlevingsstrategieën en hun radicaal andere levensvisie, opent deze geïsoleerde groep buitenstaanders de weg voor Marie. Door hen wordt ze de persoon die zonder bang te zijn, al haar dromen verwezenlijkt.

Regisseur en acteurs

 • Ineke Smits portrait

  Ineke Smits

  Director

 • Madelief Blanken portait

  Madelief Blanken

  Marie

 • Anamaria Marinca portait

  Anamaria Marinca

  the Aviatrix of Kazbek

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Actor

 • Sallie Harmsen portait

  Sallie Harmsen

  Kaat

 • Sylvia Poorta portrait

  Sylvia Poorta

  Marie's mother

 • Rick Paul van Mulligen portait

  Rick Paul van Mulligen

  Paul

 • Lasha Bakradze portrait

  Lasha Bakradze

  Indischa

 • Dato Roinishvili portrait

  Dato Roinishvili

  Amiran

 • Zura Jgenti portrait

  Zura Jgenti

  Actor

 • Kakha Kintsurashvili portrait

  Kakha Kintsurashvili

  Irakli

 • Peter Lohmeyer portait

  Peter Lohmeyer

  Bresser

Trailers

De vliegenierster van Kazbek

Zin om De vliegenierster van Kazbek lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De vliegenierster van Kazbek te bekijken voor je op een rijtje.

De vliegenierster van Kazbek downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De vliegenierster van Kazbek downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De vliegenierster van Kazbek. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De vliegenierster van Kazbek er ook in SD heel goed uit.

De vliegenierster van Kazbek streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De vliegenierster van Kazbek net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De vliegenierster van Kazbek hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De vliegenierster van Kazbek helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De vliegenierster van Kazbek torrent

Denk je dat je om De vliegenierster van Kazbek te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De vliegenierster van Kazbek trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De vliegenierster van Kazbek de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.