De vliegenierster van Kazbek
%
58

De vliegenierster van Kazbek

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De vliegenierster van Kazbek

Moeite met waar je nou De vliegenierster van Kazbek moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De vliegenierster van Kazbek

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Op het eiland Texel droomt Marie over bergen: ze verzamelt plaatjes van alle bergen van de wereld. Ze zou liever iets anders met haar leven doen dan te trouwen met Paul, de zoon van de strandjutter, maar als enig meisje in een groot arm gezin in oorlogstijd lijkt ze niet veel keus te hebben. De streng gelovige en bekrompen eilandgemeenschap verwacht dat ze zich gedraagt. De komst van een groep Georgische soldaten brengt kleur, leven en liefde in het bestaan van Marie op het grauwe Noordzee eiland.

Regisseur en acteurs

 • Ineke Smits portrait

  Ineke Smits

  Director

 • Madelief Blanken portait

  Madelief Blanken

  Marie

 • Anamaria Marinca portait

  Anamaria Marinca

  the Aviatrix of Kazbek

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Actor

 • Sallie Harmsen portait

  Sallie Harmsen

  Kaat

 • Sylvia Poorta portrait

  Sylvia Poorta

  Marie's mother

 • Rick Paul van Mulligen portait

  Rick Paul van Mulligen

  Paul

 • Lasha Bakradze portrait

  Lasha Bakradze

  Indischa

 • Dato Roinishvili portrait

  Dato Roinishvili

  Amiran

 • Zura Jgenti portrait

  Zura Jgenti

  Actor

 • Kakha Kintsurashvili portrait

  Kakha Kintsurashvili

  Irakli

 • Peter Lohmeyer portait

  Peter Lohmeyer

  Bresser

Trailers

De vliegenierster van Kazbek

Benieuwd naar De vliegenierster van Kazbek? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De vliegenierster van Kazbek kunt bekijken.

De vliegenierster van Kazbek streamen

Wil je De vliegenierster van Kazbek streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De vliegenierster van Kazbek gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De vliegenierster van Kazbek downloaden

movies als De vliegenierster van Kazbek kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De vliegenierster van Kazbek. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De vliegenierster van Kazbek. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De vliegenierster van Kazbek torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De vliegenierster van Kazbek te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De vliegenierster van Kazbek trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De vliegenierster van Kazbek je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!