De vliegenierster van Kazbek
%
58

De vliegenierster van Kazbek

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De vliegenierster van Kazbek

Moeite met waar je nou De vliegenierster van Kazbek moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De vliegenierster van Kazbek

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Op het eiland Texel droomt Marie over bergen: ze verzamelt plaatjes van alle bergen van de wereld. Ze zou liever iets anders met haar leven doen dan te trouwen met Paul, de zoon van de strandjutter, maar als enig meisje in een groot arm gezin in oorlogstijd lijkt ze niet veel keus te hebben. De streng gelovige en bekrompen eilandgemeenschap verwacht dat ze zich gedraagt. De komst van een groep Georgische soldaten brengt kleur, leven en liefde in het bestaan van Marie op het grauwe Noordzee eiland.

Regisseur en acteurs

 • Ineke Smits portrait

  Ineke Smits

  Director

 • Madelief Blanken portait

  Madelief Blanken

  Marie

 • Anamaria Marinca portait

  Anamaria Marinca

  the Aviatrix of Kazbek

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Actor

 • Sallie Harmsen portait

  Sallie Harmsen

  Kaat

 • Sylvia Poorta portrait

  Sylvia Poorta

  Marie's mother

 • Rick Paul van Mulligen portait

  Rick Paul van Mulligen

  Paul

 • Lasha Bakradze portrait

  Lasha Bakradze

  Indischa

 • Dato Roinishvili portrait

  Dato Roinishvili

  Amiran

 • Zura Jgenti portrait

  Zura Jgenti

  Actor

 • Kakha Kintsurashvili portrait

  Kakha Kintsurashvili

  Irakli

 • Peter Lohmeyer portait

  Peter Lohmeyer

  Bresser

Trailers

De vliegenierster van Kazbek

Wil je De vliegenierster van Kazbek kijken? De movie van Ineke Smits uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De vliegenierster van Kazbek op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De vliegenierster van Kazbek met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De vliegenierster van Kazbek downloaden

Het downloaden van De vliegenierster van Kazbek is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De vliegenierster van Kazbek ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De vliegenierster van Kazbek streamen

Het streamen van De vliegenierster van Kazbek heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De vliegenierster van Kazbek online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De vliegenierster van Kazbek kijkt. Ideaal!

De vliegenierster van Kazbek torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De vliegenierster van Kazbek. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De vliegenierster van Kazbek trailer

Bekijk eerst even de trailer van De vliegenierster van Kazbek voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.