The Vliegenierster van Kazbek
%
58

The Vliegenierster van Kazbek

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Vliegenierster van Kazbek

Moeite met waar je nou The Vliegenierster van Kazbek moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Vliegenierster van Kazbek

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Op het eiland Texel droomt Marie over bergen: ze verzamelt plaatjes van alle bergen van de wereld. Ze zou liever iets anders met haar leven doen dan te trouwen met Paul, de zoon van de strandjutter, maar als enig meisje in een groot arm gezin in oorlogstijd lijkt ze niet veel keus te hebben. De streng gelovige en bekrompen eilandgemeenschap verwacht dat ze zich gedraagt. De komst van een groep Georgische soldaten brengt kleur, leven en liefde in het bestaan van Marie op het grauwe Noordzee eiland.

Regisseur en acteurs

 • Ineke Smits portrait

  Ineke Smits

  Director

 • Madelief Blanken portait

  Madelief Blanken

  Marie

 • Anamaria Marinca portait

  Anamaria Marinca

  the Aviatrix of Kazbek

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  Actor

 • Sallie Harmsen portait

  Sallie Harmsen

  Kaat

 • Sylvia Poorta portrait

  Sylvia Poorta

  Marie's mother

 • Rick Paul van Mulligen portait

  Rick Paul van Mulligen

  Paul

 • Lasha Bakradze portrait

  Lasha Bakradze

  Indischa

 • Dato Roinishvili portrait

  Dato Roinishvili

  Amiran

 • Zura Jgenti portrait

  Zura Jgenti

  Actor

 • Kakha Kintsurashvili portrait

  Kakha Kintsurashvili

  Irakli

 • Peter Lohmeyer portait

  Peter Lohmeyer

  Bresser

Trailers

The Vliegenierster van Kazbek

Wil je The Vliegenierster van Kazbek kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Vliegenierster van Kazbek streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Vliegenierster van Kazbek niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Vliegenierster van Kazbek zelfs gratis bekijken.

The Vliegenierster van Kazbek downloaden

Wil je The Vliegenierster van Kazbek ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Vliegenierster van Kazbek overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Vliegenierster van Kazbek torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Vliegenierster van Kazbek is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Vliegenierster van Kazbek trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Vliegenierster van Kazbek de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.