The Zevende Hemel
%
68

The Zevende Hemel

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Zevende Hemel

Moeite met waar je nou The Zevende Hemel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Zevende Hemel

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

In De Zevende Hemel ontmoeten we Maria Rossi, die samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen met partners, weer eens samen te brengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg… De Zevende Hemel is een hartverwarmende, muzikale film en is een ode aan liefde en familie van topregisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar. In De Zevende Hemel schittert een fenomenale Nederlandse sterrencast bestaande uit onder meer Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Henriëtte Tol en Huub Stapel.

Regisseur en acteurs

 • Job Gosschalk portait

  Job Gosschalk

  Director

 • Henriëtte Tol portait

  Henriëtte Tol

  Maria Rossi

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Max

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Eva

 • Noortje Herlaar portait

  Noortje Herlaar

  Julia

 • Jan Kooijman portait

  Jan Kooijman

  Matthijs

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Paul

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Silke

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Bart

Trailers

The Zevende Hemel

Zin om The Zevende Hemel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Zevende Hemel te bekijken voor je op een rijtje.

The Zevende Hemel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Zevende Hemel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Zevende Hemel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Zevende Hemel er ook in SD heel goed uit.

The Zevende Hemel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Zevende Hemel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Zevende Hemel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Zevende Hemel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Zevende Hemel torrent

Denk je dat je om The Zevende Hemel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Zevende Hemel trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Zevende Hemel de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.