De Zevende Hemel
%
68

De Zevende Hemel

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Zevende Hemel

Moeite met waar je nou De Zevende Hemel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Zevende Hemel

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In De Zevende Hemel ontmoeten we Maria Rossi, die samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen met partners, weer eens samen te brengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg… De Zevende Hemel is een hartverwarmende, muzikale film en is een ode aan liefde en familie van topregisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar. In De Zevende Hemel schittert een fenomenale Nederlandse sterrencast bestaande uit onder meer Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Henriëtte Tol en Huub Stapel.

Regisseur en acteurs

 • Job Gosschalk portait

  Job Gosschalk

  Director

 • Henriëtte Tol portait

  Henriëtte Tol

  Maria Rossi

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Max

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Eva

 • Noortje Herlaar portait

  Noortje Herlaar

  Julia

 • Jan Kooijman portait

  Jan Kooijman

  Matthijs

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Paul

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Silke

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Bart

Trailers

De Zevende Hemel

De Zevende Hemel streamen

De Zevende Hemel streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De Zevende Hemel downloaden

Zin om De Zevende Hemel te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als De Zevende Hemel te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De Zevende Hemel torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als De Zevende Hemel makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De Zevende Hemel trailer

Wil je er zeker van zijn dat De Zevende Hemel jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.