De Zevende Hemel
%
68

De Zevende Hemel

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Zevende Hemel

Moeite met waar je nou De Zevende Hemel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Zevende Hemel

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

In De Zevende Hemel ontmoeten we Maria Rossi, die samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen met partners, weer eens samen te brengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg… De Zevende Hemel is een hartverwarmende, muzikale film en is een ode aan liefde en familie van topregisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar. In De Zevende Hemel schittert een fenomenale Nederlandse sterrencast bestaande uit onder meer Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Henriëtte Tol en Huub Stapel.

Regisseur en acteurs

 • Job Gosschalk portait

  Job Gosschalk

  Director

 • Henriëtte Tol portait

  Henriëtte Tol

  Maria Rossi

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Max

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Eva

 • Noortje Herlaar portait

  Noortje Herlaar

  Julia

 • Jan Kooijman portait

  Jan Kooijman

  Matthijs

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Paul

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Silke

 • Ruben van der Meer portrait

  Ruben van der Meer

  Bart

Trailers

De Zevende Hemel

Benieuwd naar De Zevende Hemel? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De Zevende Hemel kunt bekijken.

De Zevende Hemel streamen

Wil je De Zevende Hemel streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Zevende Hemel gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Zevende Hemel downloaden

movies als De Zevende Hemel kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Zevende Hemel. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Zevende Hemel. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Zevende Hemel torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Zevende Hemel te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Zevende Hemel trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Zevende Hemel je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!