The Swan Princess
%
64

The Swan Princess

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Swan Princess

Moeite met waar je nou The Swan Princess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Swan Princess

Samenvatting

Deze animatiefilm is gebaseerd op 'Het Zwanenmeer' en vertelt het verhaal van Odette, een lief meisje dat door een tovenaar wordt veranderd in een prachtige zwaan.

Regisseur en acteurs

 • Richard Rich portrait

  Richard Rich

  director

 • James Arrington portrait

  James Arrington

  actor

 • Mark Harelik portrait

  Mark Harelik

  actor

 • Steve Vinovich portrait

  Steve Vinovich

  actor

 • Steven Wright portrait

  Steven Wright

  actor

 • John Cleese portrait

  John Cleese

  actor

 • Liz Callaway portrait

  Liz Callaway

  actor

 • Michelle Nicastro portrait

  Michelle Nicastro

  actor

 • Howard McGillin portrait

  Howard McGillin

  actor

 • Jack Palance portrait

  Jack Palance

  actor

Trailers

The Swan Princess

Op zoek naar The Swan Princess? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Swan Princess streamen

Het streamen van movies als The Swan Princess heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Swan Princess waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Swan Princess dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Swan Princess downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Swan Princess te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Swan Princess torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Swan Princess trailer

Weet je nog niet zeker of The Swan Princess jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.