The Swan Princess
%
64

The Swan Princess

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Swan Princess

Moeite met waar je nou The Swan Princess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Swan Princess

Samenvatting

Deze animatiefilm is gebaseerd op 'Het Zwanenmeer' en vertelt het verhaal van Odette, een lief meisje dat door een tovenaar wordt veranderd in een prachtige zwaan.

Regisseur en acteurs

 • Richard Rich portrait

  Richard Rich

  director

 • James Arrington portrait

  James Arrington

  actor

 • Mark Harelik portrait

  Mark Harelik

  actor

 • Steve Vinovich portrait

  Steve Vinovich

  actor

 • Steven Wright portrait

  Steven Wright

  actor

 • John Cleese portrait

  John Cleese

  actor

 • Liz Callaway portrait

  Liz Callaway

  actor

 • Michelle Nicastro portrait

  Michelle Nicastro

  actor

 • Howard McGillin portrait

  Howard McGillin

  actor

 • Jack Palance portrait

  Jack Palance

  actor

Trailers

The Swan Princess

The Swan Princess streamen

The Swan Princess streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Swan Princess downloaden

Zin om The Swan Princess te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Swan Princess te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Swan Princess torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Swan Princess makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Swan Princess trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Swan Princess jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.