The Swan Princess
%
64

The Swan Princess

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Swan Princess

Moeite met waar je nou The Swan Princess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Swan Princess

Samenvatting

Deze animatiefilm is gebaseerd op 'Het Zwanenmeer' en vertelt het verhaal van Odette, een lief meisje dat door een tovenaar wordt veranderd in een prachtige zwaan.

Regisseur en acteurs

 • Richard Rich portrait

  Richard Rich

  director

 • James Arrington portrait

  James Arrington

  actor

 • Mark Harelik portrait

  Mark Harelik

  actor

 • Steve Vinovich portrait

  Steve Vinovich

  actor

 • Steven Wright portrait

  Steven Wright

  actor

 • John Cleese portrait

  John Cleese

  actor

 • Liz Callaway portrait

  Liz Callaway

  actor

 • Michelle Nicastro portrait

  Michelle Nicastro

  actor

 • Howard McGillin portrait

  Howard McGillin

  actor

 • Jack Palance portrait

  Jack Palance

  actor

Trailers

The Swan Princess

Wil je The Swan Princess kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1994 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Swan Princess streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Swan Princess niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Swan Princess zelfs gratis bekijken.

The Swan Princess downloaden

Wil je The Swan Princess ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Swan Princess overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Swan Princess torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Swan Princess is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Swan Princess trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Swan Princess de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.