The Swan Princess
%
64

The Swan Princess

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Swan Princess

Moeite met waar je nou The Swan Princess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Swan Princess

Samenvatting

Deze animatiefilm is gebaseerd op 'Het Zwanenmeer' en vertelt het verhaal van Odette, een lief meisje dat door een tovenaar wordt veranderd in een prachtige zwaan.

Regisseur en acteurs

 • Richard Rich portrait

  Richard Rich

  director

 • James Arrington portrait

  James Arrington

  actor

 • Mark Harelik portrait

  Mark Harelik

  actor

 • Steve Vinovich portrait

  Steve Vinovich

  actor

 • Steven Wright portrait

  Steven Wright

  actor

 • John Cleese portrait

  John Cleese

  actor

 • Liz Callaway portrait

  Liz Callaway

  actor

 • Michelle Nicastro portrait

  Michelle Nicastro

  actor

 • Howard McGillin portrait

  Howard McGillin

  actor

 • Jack Palance portrait

  Jack Palance

  actor

Trailers

The Swan Princess

Zin om The Swan Princess lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Swan Princess te bekijken voor je op een rijtje.

The Swan Princess downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Swan Princess downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Swan Princess. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Swan Princess er ook in SD heel goed uit.

The Swan Princess streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Swan Princess net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Swan Princess hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Swan Princess helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Swan Princess torrent

Denk je dat je om The Swan Princess te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Swan Princess trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Swan Princess de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.