Dead Again in Tombstone
%
56

Dead Again in Tombstone

Nu kijken

Kijk Dead Again in Tombstone

Moeite met waar je nou Dead Again in Tombstone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Again in Tombstone

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

The devil's outlaw and reluctant servant, Guerrero (Danny Trejo, Machete) returns from the dead again in this action-packed western which promises to be one hell of a ride. Guerrero is forced to protect a stolen relic from getting into the hands of Jackson Boomer (Jake Busey, Starship Troopers) and his gang of soldiers, but Jackson will stop at nothing to raise his comrades from the dead and bring the wrath of hell upon earth. Guerrero must use all his dark powers in order to defeat Jackson and find redemption…or die again trying. - ( Original Title - Dead Again in Tombstone )

Regisseur en acteurs

 • Roel Reiné portait

  Roel Reiné

  Director

 • Danny Trejo portait

  Danny Trejo

  Guerrero

 • Jake Busey portait

  Jake Busey

  Colonel Jackson Boomer

 • Elysia Rotaru portait

  Elysia Rotaru

  Alicia

 • Nathaniel Arcand portait

  Nathaniel Arcand

  Bull Dog

 • Dean McDermott portait

  Dean McDermott

  Dr. Goldsworthy

 • Dave Burchill portrait

  Dave Burchill

  Denizen

 • Elizabeth Lavender portait

  Elizabeth Lavender

  Madame Du Vere

 • Leslie Hucul portrait

  Leslie Hucul

  Townswoman

 • Peter Skagen portait

  Peter Skagen

  Mr. Cravens

 • Joe Norman Shaw portrait

  Joe Norman Shaw

  Sheriff Judkins

 • John Tierney portrait

  John Tierney

  Jeremiah

 • Jason Long portrait

  Jason Long

  Squeeze Benteen

Dead Again in Tombstone

Zin om Dead Again in Tombstone lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dead Again in Tombstone te bekijken voor je op een rijtje.

Dead Again in Tombstone downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dead Again in Tombstone downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead Again in Tombstone. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dead Again in Tombstone er ook in SD heel goed uit.

Dead Again in Tombstone streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dead Again in Tombstone net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dead Again in Tombstone hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dead Again in Tombstone helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dead Again in Tombstone torrent

Denk je dat je om Dead Again in Tombstone te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dead Again in Tombstone trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dead Again in Tombstone de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.