Dead Again in Tombstone
%
56

Dead Again in Tombstone

Nu kijken

Kijk Dead Again in Tombstone

Moeite met waar je nou Dead Again in Tombstone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Again in Tombstone

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

The devil's outlaw and reluctant servant, Guerrero (Danny Trejo, Machete) returns from the dead again in this action-packed western which promises to be one hell of a ride. Guerrero is forced to protect a stolen relic from getting into the hands of Jackson Boomer (Jake Busey, Starship Troopers) and his gang of soldiers, but Jackson will stop at nothing to raise his comrades from the dead and bring the wrath of hell upon earth. Guerrero must use all his dark powers in order to defeat Jackson and find redemption…or die again trying. - ( Original Title - Dead Again in Tombstone )

Regisseur en acteurs

 • Roel Reiné portait

  Roel Reiné

  Director

 • Danny Trejo portait

  Danny Trejo

  Guerrero

 • Jake Busey portait

  Jake Busey

  Colonel Jackson Boomer

 • Elysia Rotaru portait

  Elysia Rotaru

  Alicia

 • Nathaniel Arcand portait

  Nathaniel Arcand

  Bull Dog

 • Dean McDermott portait

  Dean McDermott

  Dr. Goldsworthy

 • Dave Burchill portrait

  Dave Burchill

  Denizen

 • Elizabeth Lavender portait

  Elizabeth Lavender

  Madame Du Vere

 • Leslie Hucul portrait

  Leslie Hucul

  Townswoman

 • Peter Skagen portait

  Peter Skagen

  Mr. Cravens

 • Joe Norman Shaw portrait

  Joe Norman Shaw

  Sheriff Judkins

 • John Tierney portrait

  John Tierney

  Jeremiah

 • Jason Long portrait

  Jason Long

  Squeeze Benteen

Dead Again in Tombstone

Wil je Dead Again in Tombstone kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dead Again in Tombstone streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dead Again in Tombstone niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dead Again in Tombstone zelfs gratis bekijken.

Dead Again in Tombstone downloaden

Wil je Dead Again in Tombstone ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dead Again in Tombstone overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dead Again in Tombstone torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dead Again in Tombstone is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dead Again in Tombstone trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dead Again in Tombstone de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.