Dead Awake
%
46

Dead Awake

Nu kijken

Kijk Dead Awake

Moeite met waar je nou Dead Awake moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Awake

Samenvatting

Dylan, een jongeman die voor een uitvaartcentrum werkt, probeert een mysterie te ontrafelen dat z'n leven tien jaar geleden verwoest heeft. Nadat hij z'n eigen begrafenis in scène heeft gezet om te zien wie er zou komen opdagen, raakt hij bevriend met een mysterieuze junkie en wordt hij herenigd met een oude liefde uit z'n verleden. De levens van deze drie personages worden veranderd door bovennatuurlijke krachten wanneer Dylan ontdekt dat niemand is wie hij lijkt te zijn.

Dead Awake

Dead Awake streamen

Dead Awake streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dead Awake downloaden

Zin om Dead Awake te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Dead Awake te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dead Awake torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Dead Awake makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dead Awake trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dead Awake jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.