Dead Awake
%
53

Dead Awake

Kijk Dead Awake

Moeite met waar je nou Dead Awake moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Desmond King heeft alles wat zijn hartje begeert, een fantastische baan, een succesvolle mooie vriendin en een mooi appartement. Hij heeft alleen één groot probleem; hij leidt aan een ongekende slapeloosheid en heeft al tien maanden lang geen goede nachtrust meer gehad. De nachten brengt hij door op straat met duistere figuren die de omgeving onveilig maken. Op een nacht raakt hij ongewild betrokken bij een moord en zijn leven verandert in een nachtmerrie. Desmond wordt direct als verdachte gezien. Zonder enig alibi en met een advocaat die meer geïnteresseerd is in het verkopen van de tv-rechten van het verhaal, dan het verdedigen van Desmond, is hij gedwongen om de moordenaar zelf te vinden.

Dead Awake

Zin om Dead Awake lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dead Awake te bekijken voor je op een rijtje.

Dead Awake downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dead Awake downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead Awake. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dead Awake er ook in SD heel goed uit.

Dead Awake streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dead Awake net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dead Awake hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dead Awake helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dead Awake torrent

Denk je dat je om Dead Awake te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dead Awake trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dead Awake de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.