Dead Birds
%
57

Dead Birds

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dead Birds

Moeite met waar je nou Dead Birds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Birds

Samenvatting

Alabama, 1863. Een groepje soldaten van het Zuiderse leger pleegt een bloedige bankoverval. Tijdens hun vlucht naar Mexico zoeken ze onderdak in een verlaten huis dat toebehoorde aan één van hun gevallen makkers. Tijdens hun eerste nacht krijgt de soldaten één voor één visioenen van de gruwelijke taferelen en wandaden die zich hebben afgespeeld in het huis. Wanneer bovennatuurlijke krachten zich vervolgens langzaam maar zeker manifesteren, ontstaat er een onderlinge strijd tussen de zes soldaten ...

Regisseur en acteurs

 • Alex Turner portrait

  Alex Turner

  Director

 • Henry Thomas portait

  Henry Thomas

  William

 • Patrick Fugit portait

  Patrick Fugit

  Sam

 • Nicki Aycox portait

  Nicki Aycox

  Annabelle

 • Michael Shannon portait

  Michael Shannon

  Clyde

 • Muse Watson portait

  Muse Watson

  Father

 • Mark Boone Junior portait

  Mark Boone Junior

  Joseph

 • Isaiah Washington portait

  Isaiah Washington

  Todd

 • Melanie Abramoff portrait

  Melanie Abramoff

  Girl Ghost

 • Donna Biscoe portait

  Donna Biscoe

  Black Woman

 • Russell Durham Comegys portait

  Russell Durham Comegys

  Kormer

 • David Dwyer portait

  David Dwyer

  MacCready

Trailers

Dead Birds

Benieuwd naar Dead Birds? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Dead Birds kunt bekijken.

Dead Birds streamen

Wil je Dead Birds streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dead Birds gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dead Birds downloaden

movies als Dead Birds kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dead Birds. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead Birds. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dead Birds torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dead Birds te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dead Birds trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dead Birds je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!