Dead Birds
%
57

Dead Birds

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dead Birds

Moeite met waar je nou Dead Birds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Birds

Samenvatting

Alabama, 1863. Een groepje soldaten van het Zuiderse leger pleegt een bloedige bankoverval. Tijdens hun vlucht naar Mexico zoeken ze onderdak in een verlaten huis dat toebehoorde aan één van hun gevallen makkers. Tijdens hun eerste nacht krijgt de soldaten één voor één visioenen van de gruwelijke taferelen en wandaden die zich hebben afgespeeld in het huis. Wanneer bovennatuurlijke krachten zich vervolgens langzaam maar zeker manifesteren, ontstaat er een onderlinge strijd tussen de zes soldaten ...

Regisseur en acteurs

 • Alex Turner portrait

  Alex Turner

  Director

 • Henry Thomas portait

  Henry Thomas

  William

 • Patrick Fugit portait

  Patrick Fugit

  Sam

 • Nicki Aycox portait

  Nicki Aycox

  Annabelle

 • Michael Shannon portait

  Michael Shannon

  Clyde

 • Muse Watson portait

  Muse Watson

  Father

 • Mark Boone Junior portait

  Mark Boone Junior

  Joseph

 • Isaiah Washington portait

  Isaiah Washington

  Todd

 • Melanie Abramoff portrait

  Melanie Abramoff

  Girl Ghost

 • Donna Biscoe portait

  Donna Biscoe

  Black Woman

 • Russell Durham Comegys portait

  Russell Durham Comegys

  Kormer

 • David Dwyer portait

  David Dwyer

  MacCready

Trailers

Dead Birds

Veel gehoord over Dead Birds en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dead Birds heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dead Birds streamen

Wil je Dead Birds, de movie met Henry Thomas, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dead Birds zelfs gratis kijken.

Dead Birds downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dead Birds ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dead Birds er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dead Birds torrent

Op zoek naar een torrent van Dead Birds? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dead Birds te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dead Birds trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dead Birds. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.