Dead Birds
%
57

Dead Birds

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dead Birds

Moeite met waar je nou Dead Birds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Birds

Samenvatting

Alabama, 1863. Een groepje soldaten van het Zuiderse leger pleegt een bloedige bankoverval. Tijdens hun vlucht naar Mexico zoeken ze onderdak in een verlaten huis dat toebehoorde aan één van hun gevallen makkers. Tijdens hun eerste nacht krijgt de soldaten één voor één visioenen van de gruwelijke taferelen en wandaden die zich hebben afgespeeld in het huis. Wanneer bovennatuurlijke krachten zich vervolgens langzaam maar zeker manifesteren, ontstaat er een onderlinge strijd tussen de zes soldaten ...

Regisseur en acteurs

 • Alex Turner portrait

  Alex Turner

  Director

 • Henry Thomas portait

  Henry Thomas

  William

 • Patrick Fugit portait

  Patrick Fugit

  Sam

 • Nicki Aycox portait

  Nicki Aycox

  Annabelle

 • Michael Shannon portait

  Michael Shannon

  Clyde

 • Muse Watson portait

  Muse Watson

  Father

 • Mark Boone Junior portait

  Mark Boone Junior

  Joseph

 • Isaiah Washington portait

  Isaiah Washington

  Todd

 • Melanie Abramoff portrait

  Melanie Abramoff

  Girl Ghost

 • Donna Biscoe portait

  Donna Biscoe

  Black Woman

 • Russell Durham Comegys portait

  Russell Durham Comegys

  Kormer

 • David Dwyer portait

  David Dwyer

  MacCready

Trailers

Dead Birds

Op zoek naar Dead Birds? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dead Birds streamen

Het streamen van movies als Dead Birds heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Dead Birds waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dead Birds dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dead Birds downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Dead Birds te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dead Birds torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dead Birds trailer

Weet je nog niet zeker of Dead Birds jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.