Dead & Buried
%
66

Dead & Buried

Bekijk de trailer

Kijk Dead & Buried

Moeite met waar je nou Dead & Buried moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

After a series of gory murders commited by mobs of townspeople against visiting tourists, the corpses appear to be coming back to life and living normally as locals in the small town.

Regisseur en acteurs

 • Gary Sherman portait

  Gary Sherman

  Director

 • James Farentino portait

  James Farentino

  Sheriff Dan Gillis

 • Melody Anderson portait

  Melody Anderson

  Janet Gillis

 • Jack Albertson portait

  Jack Albertson

  William G. Dobbs

 • Nancy Locke portrait

  Nancy Locke

  Linda

 • Robert Englund portait

  Robert Englund

  Harry

 • Lisa Blount portait

  Lisa Blount

  Lisa

 • Estelle Omens portrait

  Estelle Omens

  Betty

 • Christopher Allport portait

  Christopher Allport

  George Le Moyne / Freddie

 • Barry Corbin portait

  Barry Corbin

  Phil

 • Michael Pataki portait

  Michael Pataki

  Sam

 • Glenn Morshower portait

  Glenn Morshower

  Jimmy

Trailers

Dead & Buried

Zin om Dead & Buried lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dead & Buried te bekijken voor je op een rijtje.

Dead & Buried downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dead & Buried downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead & Buried. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dead & Buried er ook in SD heel goed uit.

Dead & Buried streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dead & Buried net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dead & Buried hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dead & Buried helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dead & Buried torrent

Denk je dat je om Dead & Buried te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dead & Buried trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dead & Buried de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.