Dead in Tombstone
%
48

Dead in Tombstone

Nu kijken

Kijk Dead in Tombstone

Moeite met waar je nou Dead in Tombstone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead in Tombstone

Samenvatting

Danny Trejo (Machete), Anthony Michael Hall (The Dark Knight) and Oscar-nominee Mickey Rourke (The Wrestler) star in this fiery, action-packed battle for vengeance. As a ruthless gang overruns a small mining town, they murder their own leader, Guerrero Hernandez (Danny Trejo), in a cold-blooded power grab. Sentenced to eternity in hell, Guerrero finds himself confronted by Satan himself (Mickey Rourke), offering a daring proposition: deliver the six souls of his former gang and he will escape damnation. With time running out, he sets out on a brutal rampage to avenge his own death! (Original Title - Dead in Tombstone)

Regisseur en acteurs

 • Roel Reiné portait

  Roel Reiné

  Director

 • Danny Trejo portait

  Danny Trejo

  Guerrero

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Lucifer

 • Anthony Michael Hall portait

  Anthony Michael Hall

  Red Hernandez

 • Dina Meyer portait

  Dina Meyer

  Calathea Massey

 • Richard Dillane portait

  Richard Dillane

  Jack Sutter

 • Ronan Summers portait

  Ronan Summers

  Ramos

 • James Carroll Jordan portrait

  James Carroll Jordan

  Father Paul

 • Catalina Grama portrait

  Catalina Grama

  Liza

 • Edward Akrout portait

  Edward Akrout

  Snake

 • Dan Badarau portait

  Dan Badarau

  Cole Veteran Guard

 • Colin Mace portait

  Colin Mace

  Judah Clark

Dead in Tombstone

Zin om Dead in Tombstone lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dead in Tombstone te bekijken voor je op een rijtje.

Dead in Tombstone downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dead in Tombstone downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead in Tombstone. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dead in Tombstone er ook in SD heel goed uit.

Dead in Tombstone streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dead in Tombstone net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dead in Tombstone hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dead in Tombstone helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dead in Tombstone torrent

Denk je dat je om Dead in Tombstone te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dead in Tombstone trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dead in Tombstone de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.