Dead In Tombstone
%
48

Dead In Tombstone

Nu kijken

Kijk Dead In Tombstone

Moeite met waar je nou Dead In Tombstone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead In Tombstone

Samenvatting

Danny Trejo (Machete), Anthony Michael Hall (The Dark Knight) and Oscar-nominee Mickey Rourke (The Wrestler) star in this fiery, action-packed battle for vengeance. As a ruthless gang overruns a small mining town, they murder their own leader, Guerrero Hernandez (Danny Trejo), in a cold-blooded power grab. Sentenced to eternity in hell, Guerrero finds himself confronted by Satan himself (Mickey Rourke), offering a daring proposition: deliver the six souls of his former gang and he will escape damnation. With time running out, he sets out on a brutal rampage to avenge his own death! (Original Title - Dead in Tombstone)

Regisseur en acteurs

 • Roel Reiné portait

  Roel Reiné

  Director

 • Danny Trejo portait

  Danny Trejo

  Guerrero

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Lucifer

 • Anthony Michael Hall portait

  Anthony Michael Hall

  Red Hernandez

 • Dina Meyer portait

  Dina Meyer

  Calathea Massey

 • Richard Dillane portait

  Richard Dillane

  Jack Sutter

 • Ronan Summers portait

  Ronan Summers

  Ramos

 • James Carroll Jordan portrait

  James Carroll Jordan

  Father Paul

 • Catalina Grama portrait

  Catalina Grama

  Liza

 • Edward Akrout portait

  Edward Akrout

  Snake

 • Dan Badarau portait

  Dan Badarau

  Cole Veteran Guard

 • Colin Mace portait

  Colin Mace

  Judah Clark

Dead In Tombstone

Wil je Dead In Tombstone kijken? De movie van Roel Reiné uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dead In Tombstone op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dead In Tombstone met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dead In Tombstone downloaden

Het downloaden van Dead In Tombstone is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dead In Tombstone ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dead In Tombstone streamen

Het streamen van Dead In Tombstone heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dead In Tombstone online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dead In Tombstone kijkt. Ideaal!

Dead In Tombstone torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dead In Tombstone. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dead In Tombstone trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dead In Tombstone voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.