Dead in Tombstone
%
48

Dead in Tombstone

Nu kijken

Kijk Dead in Tombstone

Moeite met waar je nou Dead in Tombstone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead in Tombstone

Samenvatting

Danny Trejo (Machete), Anthony Michael Hall (The Dark Knight) and Oscar-nominee Mickey Rourke (The Wrestler) star in this fiery, action-packed battle for vengeance. As a ruthless gang overruns a small mining town, they murder their own leader, Guerrero Hernandez (Danny Trejo), in a cold-blooded power grab. Sentenced to eternity in hell, Guerrero finds himself confronted by Satan himself (Mickey Rourke), offering a daring proposition: deliver the six souls of his former gang and he will escape damnation. With time running out, he sets out on a brutal rampage to avenge his own death! (Original Title - Dead in Tombstone)

Regisseur en acteurs

 • Roel Reiné portait

  Roel Reiné

  Director

 • Danny Trejo portait

  Danny Trejo

  Guerrero

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Lucifer

 • Anthony Michael Hall portait

  Anthony Michael Hall

  Red Hernandez

 • Dina Meyer portait

  Dina Meyer

  Calathea Massey

 • Richard Dillane portait

  Richard Dillane

  Jack Sutter

 • Ronan Summers portait

  Ronan Summers

  Ramos

 • James Carroll Jordan portrait

  James Carroll Jordan

  Father Paul

 • Catalina Grama portrait

  Catalina Grama

  Liza

 • Edward Akrout portait

  Edward Akrout

  Snake

 • Dan Badarau portait

  Dan Badarau

  Cole Veteran Guard

 • Colin Mace portait

  Colin Mace

  Judah Clark

Dead in Tombstone

Op zoek naar Dead in Tombstone? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dead in Tombstone streamen

Het streamen van movies als Dead in Tombstone heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Dead in Tombstone waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dead in Tombstone dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dead in Tombstone downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Dead in Tombstone te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dead in Tombstone torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dead in Tombstone trailer

Weet je nog niet zeker of Dead in Tombstone jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.