Dead in Tombstone
%
48

Dead in Tombstone

Nu kijken

Kijk Dead in Tombstone

Moeite met waar je nou Dead in Tombstone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead in Tombstone

Samenvatting

Danny Trejo (Machete), Anthony Michael Hall (The Dark Knight) and Oscar-nominee Mickey Rourke (The Wrestler) star in this fiery, action-packed battle for vengeance. As a ruthless gang overruns a small mining town, they murder their own leader, Guerrero Hernandez (Danny Trejo), in a cold-blooded power grab. Sentenced to eternity in hell, Guerrero finds himself confronted by Satan himself (Mickey Rourke), offering a daring proposition: deliver the six souls of his former gang and he will escape damnation. With time running out, he sets out on a brutal rampage to avenge his own death! (Original Title - Dead in Tombstone)

Regisseur en acteurs

 • Roel Reiné portait

  Roel Reiné

  Director

 • Danny Trejo portait

  Danny Trejo

  Guerrero

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Lucifer

 • Anthony Michael Hall portait

  Anthony Michael Hall

  Red Hernandez

 • Dina Meyer portait

  Dina Meyer

  Calathea Massey

 • Richard Dillane portait

  Richard Dillane

  Jack Sutter

 • Ronan Summers portait

  Ronan Summers

  Ramos

 • James Carroll Jordan portrait

  James Carroll Jordan

  Father Paul

 • Catalina Grama portrait

  Catalina Grama

  Liza

 • Edward Akrout portait

  Edward Akrout

  Snake

 • Dan Badarau portait

  Dan Badarau

  Cole Veteran Guard

 • Colin Mace portait

  Colin Mace

  Judah Clark

Dead in Tombstone

Veel gehoord over Dead in Tombstone en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dead in Tombstone heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dead in Tombstone streamen

Wil je Dead in Tombstone, de movie met Danny Trejo, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dead in Tombstone zelfs gratis kijken.

Dead in Tombstone downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dead in Tombstone ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dead in Tombstone er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dead in Tombstone torrent

Op zoek naar een torrent van Dead in Tombstone? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dead in Tombstone te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dead in Tombstone trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dead in Tombstone. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.