Dead Man Drinking
%
53

Dead Man Drinking

Kijk Dead Man Drinking

Moeite met waar je nou Dead Man Drinking moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A discussion by friends with long-winded histories and a love of drinking results in four of them running off to house-sit for a long weekend while playing Killer, a schoolyard game where each player has to "take out" targets over a period of time using everything from water pistols to bits of cardboard with "sword" written on them. As the game progresses and frustrations rise, sexual tensions surface and it's obvious that with the possibility of only one winner, some people will do anything for victory. Dead Man Drinking is a full-length independent feature-film released for free under a creative commons 3.0 license.

Dead Man Drinking

Wil je Dead Man Drinking kijken? De movie vanuit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dead Man Drinking op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dead Man Drinking met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dead Man Drinking downloaden

Het downloaden van Dead Man Drinking is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dead Man Drinking ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dead Man Drinking streamen

Het streamen van Dead Man Drinking heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dead Man Drinking online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dead Man Drinking kijkt. Ideaal!

Dead Man Drinking torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dead Man Drinking. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dead Man Drinking trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dead Man Drinking voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.