Dead Man Talking
%
70

Dead Man Talking

Nu kijken

Kijk Dead Man Talking

Moeite met waar je nou Dead Man Talking moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Man Talking

Samenvatting

8pm in a rundown prison. A prisoner on death row will be executed. He has the right to make a final declaration. But the law doesn't stipulate how long he can talk. So, as long as he talks the execution is postponed…

Regisseur en acteurs

 • Patrick Ridremont portait

  Patrick Ridremont

  Director

 • Patrick Ridremont portait

  Patrick Ridremont

  William Lamers

 • François Berléand portait

  François Berléand

  Karl Raven

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Elisabeth Lacroix

 • Christian Marin portait

  Christian Marin

  L'aumônier

Dead Man Talking

Dead Man Talking streamen

Dead Man Talking streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dead Man Talking downloaden

Zin om Dead Man Talking te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Dead Man Talking te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dead Man Talking torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Dead Man Talking makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dead Man Talking trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dead Man Talking jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.