Dead Man Talking
%
70

Dead Man Talking

Nu kijken

Kijk Dead Man Talking

Moeite met waar je nou Dead Man Talking moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Man Talking

Samenvatting

8pm in a rundown prison. A prisoner on death row will be executed. He has the right to make a final declaration. But the law doesn't stipulate how long he can talk. So, as long as he talks the execution is postponed…

Regisseur en acteurs

 • Patrick Ridremont portait

  Patrick Ridremont

  Director

 • Patrick Ridremont portait

  Patrick Ridremont

  William Lamers

 • François Berléand portait

  François Berléand

  Karl Raven

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Elisabeth Lacroix

 • Christian Marin portait

  Christian Marin

  L'aumônier

Dead Man Talking

Veel gehoord over Dead Man Talking en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dead Man Talking heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dead Man Talking streamen

Wil je Dead Man Talking, de movie met Patrick Ridremont, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dead Man Talking zelfs gratis kijken.

Dead Man Talking downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dead Man Talking ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dead Man Talking er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dead Man Talking torrent

Op zoek naar een torrent van Dead Man Talking? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dead Man Talking te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dead Man Talking trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dead Man Talking. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.