Dead of Winter
%
63

Dead of Winter

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dead of Winter

Moeite met waar je nou Dead of Winter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead of Winter

Samenvatting

Mary Steenburgen in de rol van een actrice zonder werk. Ze gaat samen met Roddy McDowall naar een afgelegen huis om auditie te doen. De auditie blijkt anders uit te pakken dan ze verwacht had in deze spannende thriller.

Regisseur en acteurs

 • Arthur Penn portait

  Arthur Penn

  Director

 • Mary Steenburgen portait

  Mary Steenburgen

  Julie Rose / Katie McGovern / Evelyn

 • Roddy McDowall portait

  Roddy McDowall

  Mr. Murray

 • Jan Rubes portait

  Jan Rubes

  Dr. Joseph Lewis

 • William Russ portait

  William Russ

  Rob Sweeney

 • Ken Pogue portrait

  Ken Pogue

  Officer Mullavy

 • Wayne Robson portait

  Wayne Robson

  Officer Huntley

 • Mark Malone portrait

  Mark Malone

  Roland McGovern

 • Michael Copeman portrait

  Michael Copeman

  Highway Patrolman

 • Sam Malkin portrait

  Sam Malkin

  Gas Jock

 • Pamela Moller portrait

  Pamela Moller

  Woman at audition

 • Dwayne McLean portait

  Dwayne McLean

  Killer

 • Paul Welsh portrait

  Paul Welsh

  New Year's Eve reveler

Trailers

Dead of Winter

Zin om Dead of Winter lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dead of Winter te bekijken voor je op een rijtje.

Dead of Winter downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dead of Winter downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead of Winter. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dead of Winter er ook in SD heel goed uit.

Dead of Winter streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dead of Winter net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dead of Winter hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dead of Winter helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dead of Winter torrent

Denk je dat je om Dead of Winter te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dead of Winter trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dead of Winter de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.