Dead Right
%
68

Dead Right

Kijk Dead Right

Moeite met waar je nou Dead Right moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dead Right is an early short film from Spaced and Shaun of the Dead director Edgar Wright. Filmed in 1992 and 1993 in his hometown of Wells, England when Wright was only 18. He wrote, edited, produced and directed the film as well as shooting and recording the sound. It is a Zucker Brothers style comedy that parodies the action thriller genre, most notably the Dirty Harry series (Dead Right was the working title for the original Dirty Harry). The film is shot on SVHS and contains an impressive cast of 70 actors (mostly amateur), mainly made up of Wright's school friends and colleagues.

Dead Right

Wil je Dead Right kijken? De movie vanuit 1993 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dead Right op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dead Right met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dead Right downloaden

Het downloaden van Dead Right is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dead Right ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dead Right streamen

Het streamen van Dead Right heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dead Right online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dead Right kijkt. Ideaal!

Dead Right torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dead Right. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dead Right trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dead Right voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.