Dead Silence
%
62

Dead Silence

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dead Silence

Moeite met waar je nou Dead Silence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Silence

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Dead Silence draait?

Samenvatting

From the writers and director of Saw comes this relentless thriller about the terrifying legend of Mary Shaw and the chilling reason why when you see her, you should never, ever scream.

Regisseur en acteurs

 • James Wan portait

  James Wan

  Director

 • Ryan Kwanten portait

  Ryan Kwanten

  Jamie Ashen

 • Donnie Wahlberg portait

  Donnie Wahlberg

  Jim Lipton

 • Bob Gunton portait

  Bob Gunton

  Edward Ashen

 • Amber Valletta portait

  Amber Valletta

  Ella

 • Laura Regan portait

  Laura Regan

  Lisa Ashen

 • Steve Adams portrait

  Steve Adams

  Police officer

 • Michael Fairman portait

  Michael Fairman

  Henry

 • Keir Gilchrist portait

  Keir Gilchrist

  Henry (young)

 • Judith Roberts portait

  Judith Roberts

  Mary Shaw

 • Joan Heney portrait

  Joan Heney

  Marion Walker

Trailers

Dead Silence

Benieuwd naar Dead Silence? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dead Silence draait.

Dead Silence in de bioscoop

Dead Silence draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dead Silence.

Dead Silence streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dead Silence te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dead Silence een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dead Silence zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dead Silence torrent

Op zoek naar een torrent van Dead Silence? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dead Silence zonder zorgen.

Dead Silence downloaden

Als Dead Silence binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dead Silence trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dead Silence de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.