Dead Silence
%
62

Dead Silence

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dead Silence

Moeite met waar je nou Dead Silence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Silence

Samenvatting

From the writers and director of Saw comes this relentless thriller about the terrifying legend of Mary Shaw and the chilling reason why when you see her, you should never, ever scream.

Regisseur en acteurs

 • James Wan portait

  James Wan

  Director

 • Ryan Kwanten portait

  Ryan Kwanten

  Jamie Ashen

 • Donnie Wahlberg portait

  Donnie Wahlberg

  Jim Lipton

 • Bob Gunton portait

  Bob Gunton

  Edward Ashen

 • Amber Valletta portait

  Amber Valletta

  Ella

 • Laura Regan portait

  Laura Regan

  Lisa Ashen

 • Steve Adams portrait

  Steve Adams

  Police officer

 • Michael Fairman portait

  Michael Fairman

  Henry

 • Keir Gilchrist portait

  Keir Gilchrist

  Henry (young)

 • Judith Roberts portait

  Judith Roberts

  Mary Shaw

 • Joan Heney portrait

  Joan Heney

  Marion Walker

Trailers

Dead Silence

Zin om Dead Silence lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dead Silence te bekijken voor je op een rijtje.

Dead Silence downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dead Silence downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead Silence. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dead Silence er ook in SD heel goed uit.

Dead Silence streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dead Silence net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dead Silence hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dead Silence helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dead Silence torrent

Denk je dat je om Dead Silence te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dead Silence trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dead Silence de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.