Dead Silence
%
62

Dead Silence

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dead Silence

Moeite met waar je nou Dead Silence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Silence

Samenvatting

From the writers and director of Saw comes this relentless thriller about the terrifying legend of Mary Shaw and the chilling reason why when you see her, you should never, ever scream.

Regisseur en acteurs

 • James Wan portait

  James Wan

  Director

 • Ryan Kwanten portait

  Ryan Kwanten

  Jamie Ashen

 • Donnie Wahlberg portait

  Donnie Wahlberg

  Jim Lipton

 • Bob Gunton portait

  Bob Gunton

  Edward Ashen

 • Amber Valletta portait

  Amber Valletta

  Ella

 • Laura Regan portait

  Laura Regan

  Lisa Ashen

 • Steve Adams portrait

  Steve Adams

  Police officer

 • Michael Fairman portait

  Michael Fairman

  Henry

 • Keir Gilchrist portait

  Keir Gilchrist

  Henry (young)

 • Judith Roberts portait

  Judith Roberts

  Mary Shaw

 • Joan Heney portrait

  Joan Heney

  Marion Walker

Trailers

Dead Silence

Wil je Dead Silence kijken? De movie van James Wan uit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dead Silence op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dead Silence met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dead Silence downloaden

Het downloaden van Dead Silence is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dead Silence ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dead Silence streamen

Het streamen van Dead Silence heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dead Silence online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dead Silence kijkt. Ideaal!

Dead Silence torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dead Silence. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dead Silence trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dead Silence voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.