Dead Snow
%
63

Dead Snow

Nu kijken

Kijk Dead Snow

Moeite met waar je nou Dead Snow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Snow

Samenvatting

Eight medical students on a ski trip to Norway discover that Hitler's horrors live on when they come face to face with a battalion of zombie Nazi soldiers intent on devouring anyone unfortunate enough to wander into the remote mountains where they were once sent to die.

Regisseur en acteurs

 • Tommy Wirkola portait

  Tommy Wirkola

  Director

 • Charlotte Frogner portait

  Charlotte Frogner

  Hanna

 • Stig Frode Henriksen portait

  Stig Frode Henriksen

  Roy

 • Vegar Hoel portait

  Vegar Hoel

  Martin

 • Jeppe Beck Laursen portait

  Jeppe Beck Laursen

  Erlend

 • Evy Kasseth Røsten portait

  Evy Kasseth Røsten

  Liv

 • Lasse Valdal portait

  Lasse Valdal

  Vegard

 • Jenny Skavlan portait

  Jenny Skavlan

  Chris

 • Bjørn Sundquist portait

  Bjørn Sundquist

  The Wanderer

 • Ane Dahl Torp portait

  Ane Dahl Torp

  Sara

 • Ørjan Gamst portait

  Ørjan Gamst

  Herzog

Dead Snow

Benieuwd naar Dead Snow? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Dead Snow kunt bekijken.

Dead Snow streamen

Wil je Dead Snow streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dead Snow gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dead Snow downloaden

movies als Dead Snow kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dead Snow. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead Snow. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dead Snow torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dead Snow te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dead Snow trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dead Snow je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!