Dead Snow
%
63

Dead Snow

Nu kijken

Kijk Dead Snow

Moeite met waar je nou Dead Snow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead Snow

Samenvatting

A group of friends gets the scariest history lesson of their lives during a weekend getaway, where the party is interrupted by Nazi zombies.

Regisseur en acteurs

 • Tommy Wirkola portait

  Tommy Wirkola

  Director

 • Charlotte Frogner portait

  Charlotte Frogner

  Hanna

 • Stig Frode Henriksen portait

  Stig Frode Henriksen

  Roy

 • Vegar Hoel portait

  Vegar Hoel

  Martin

 • Jeppe Beck Laursen portait

  Jeppe Beck Laursen

  Erlend

 • Evy Kasseth Røsten portait

  Evy Kasseth Røsten

  Liv

 • Lasse Valdal portait

  Lasse Valdal

  Vegard

 • Jenny Skavlan portait

  Jenny Skavlan

  Chris

 • Bjørn Sundquist portait

  Bjørn Sundquist

  The Wanderer

 • Ane Dahl Torp portait

  Ane Dahl Torp

  Sara

 • Ørjan Gamst portait

  Ørjan Gamst

  Herzog

Dead Snow

Benieuwd naar Dead Snow? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dead Snow draait.

Dead Snow in de bioscoop

Dead Snow draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dead Snow.

Dead Snow streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dead Snow te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dead Snow een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dead Snow zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dead Snow torrent

Op zoek naar een torrent van Dead Snow? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dead Snow zonder zorgen.

Dead Snow downloaden

Als Dead Snow binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dead Snow trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dead Snow de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.