Deadly Mantis
%
49

Deadly Mantis

Kijk Deadly Mantis

Moeite met waar je nou Deadly Mantis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A young court official (David Chiang) is sent by the government to spy on a prominent family who are believed to be rebels. Once inside, he falls in love with the elder's daughter. To get her out he must defeat siblings and father. From this comes the development of the Shaolin Mantis style. Action-packed from start to finish, including a cameo by the master killer himself!

Deadly Mantis

Deadly Mantis streamen

Deadly Mantis streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Deadly Mantis downloaden

Zin om Deadly Mantis te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Deadly Mantis te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Deadly Mantis torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Deadly Mantis makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Deadly Mantis trailer

Wil je er zeker van zijn dat Deadly Mantis jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.