Deadly Weapon
%
41

Deadly Weapon

Kijk Deadly Weapon

Moeite met waar je nou Deadly Weapon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An expermintal gun powered by an atomic reactor is misplaced when the transport carrying it crashes into a river. The weapon soon falls into the hands of a bullied teen named Zeke, who uses it to get even with his persecutors. An army team led by the overzealous Lt. Dalton is sent to recover the weapon before it's unstable reactor overloads and causes a meltdown.

Deadly Weapon

Deadly Weapon streamen

Deadly Weapon streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Deadly Weapon downloaden

Zin om Deadly Weapon te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Deadly Weapon te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Deadly Weapon torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Deadly Weapon makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Deadly Weapon trailer

Wil je er zeker van zijn dat Deadly Weapon jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.