Deal
%
54

Deal

Kijk Deal

Moeite met waar je nou Deal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tommy Vinson is een ex-gokker die 30 jaar geleden heeft gezworen nooit meer te gokken, nadat hij er niet was toen er een noodsituatie in de familie was. Tommy, die nu in de bagage-zaken zit, ziet op de televisie een pokerwedstrijd van een jongen, die hem aan zijn jongere zelf herinnert. Deze Alex Stillman wil niets liever dan prof-poker-speler worden, maar zijn ouders zien hem liever verder studeren. Tommy komt in contact met Alex en maakt een deal met hem. Als Alex precies speelt zoals Tommy zegt, zal hij hem op de grotere toernooien binnen loodsen. Dit gaat aanvankelijk goed en Alex wint de ene na de andere wedstrijd. Als Alex en Tommy ruzie krijgen lijkt de samenwerking over. Ondanks de bezwaren van Tommy's vrouw, heeft hij de smaak ondertussen weer te pakken gekregen en besluit de tournooien af te gaan met zijn poker-spel.

Deal

Veel gehoord over Deal en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Deal heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Deal streamen

Wil je Deal, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Deal zelfs gratis kijken.

Deal downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Deal ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Deal er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Deal torrent

Op zoek naar een torrent van Deal? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Deal te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Deal trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Deal. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.