Dealer
%
63

Dealer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dealer

Moeite met waar je nou Dealer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dealer

Samenvatting

Dan, een kleine Parijse drugsdealer, droomt ervan om met zijn dochter naar Australië te gaan om daar banketbakker te worden. Wanneer zijn beste klant hem tijdens de Fashion Week een grote eenmalige cocaïne deal aanbiedt, aanvaardt hij het aanbod tegen beter weten in. Wat begint als een eenvoudige deal, wordt voor Dan een strijd om zijn ex- vrouw en dochter in leven te houden.

Regisseur en acteurs

 • Jean Luc Herbulot portrait

  Jean Luc Herbulot

  Director

 • Dan Bronchinson portrait

  Dan Bronchinson

  Dan

 • Elsa Madeleine portrait

  Elsa Madeleine

  Chris

 • Salem Kali portait

  Salem Kali

  Salem

 • Bruno Henry portrait

  Bruno Henry

  Delo

Trailers

Dealer

Wil je Dealer kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dealer streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dealer niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dealer zelfs gratis bekijken.

Dealer downloaden

Wil je Dealer ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dealer overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dealer torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dealer is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dealer trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dealer de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.