Dealer
%
63

Dealer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dealer

Moeite met waar je nou Dealer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dealer

Samenvatting

Dan, een kleine Parijse drugsdealer, droomt ervan om met zijn dochter naar Australië te gaan om daar banketbakker te worden. Wanneer zijn beste klant hem tijdens de Fashion Week een grote eenmalige cocaïne deal aanbiedt, aanvaardt hij het aanbod tegen beter weten in. Wat begint als een eenvoudige deal, wordt voor Dan een strijd om zijn ex- vrouw en dochter in leven te houden.

Regisseur en acteurs

 • Jean Luc Herbulot portrait

  Jean Luc Herbulot

  Director

 • Dan Bronchinson portrait

  Dan Bronchinson

  Dan

 • Elsa Madeleine portrait

  Elsa Madeleine

  Chris

 • Salem Kali portait

  Salem Kali

  Salem

 • Bruno Henry portrait

  Bruno Henry

  Delo

Trailers

Dealer

Dealer streamen

Dealer streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dealer downloaden

Zin om Dealer te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Dealer te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dealer torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Dealer makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dealer trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dealer jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.