Dean
%
62

Dean

Nu kijken

Kijk Dean

Moeite met waar je nou Dean moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dean

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Demetri Martin writes, directs and stars in the heartfelt comedic drama about a father and son learning how to cope with loss. Martin plays Dean, a New York illustrator still mourning the death of his mother after almost a year. Dean's father, Robert (Kevin Kline) is also having a difficult time moving on and has resolved to sell Dean's childhood home, much to his son's dismay. Hoping that a change of scenery will prove therapeutic, Dean travels to Los Angeles, where he finds romance with Nicky (Gillian Jacobs). Meanwhile, Robert is drawn to Carol (Mary Steenburgen), the real estate agent selling their old home. As they struggle to grieve in their own ways, father and son are brought closer together. - ( Original Title - Dean )

Dean

Zin om Dean lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dean te bekijken voor je op een rijtje.

Dean downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dean downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dean. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dean er ook in SD heel goed uit.

Dean streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dean net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dean hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dean helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dean torrent

Denk je dat je om Dean te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dean trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dean de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.