Dean
%
62

Dean

Nu kijken

Kijk Dean

Moeite met waar je nou Dean moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dean

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Dean draait?

Samenvatting

Demetri Martin writes, directs and stars in the heartfelt comedic drama about a father and son learning how to cope with loss. Martin plays Dean, a New York illustrator still mourning the death of his mother after almost a year. Dean's father, Robert (Kevin Kline) is also having a difficult time moving on and has resolved to sell Dean's childhood home, much to his son's dismay. Hoping that a change of scenery will prove therapeutic, Dean travels to Los Angeles, where he finds romance with Nicky (Gillian Jacobs). Meanwhile, Robert is drawn to Carol (Mary Steenburgen), the real estate agent selling their old home. As they struggle to grieve in their own ways, father and son are brought closer together. - ( Original Title - Dean )

Dean

Benieuwd naar Dean? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dean draait.

Dean in de bioscoop

Dean draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dean.

Dean streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dean te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dean een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dean zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dean torrent

Op zoek naar een torrent van Dean? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dean zonder zorgen.

Dean downloaden

Als Dean binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dean trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dean de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.