Dear Dracula
%
55

Dear Dracula

Nu kijken

Kijk Dear Dracula

Moeite met waar je nou Dear Dracula moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear Dracula

Samenvatting

Niet bereid te wachten tot Kerstmis, zodat hij een brief aan de kerstman kan schrijven, besluit Sam om in plaats daarvan Dracula te schrijven voor Halloween. Tot zijn grote verbazing, staat Dracula vervolgens op zijn stoep. Sam leert al snel dat Dracula niet meer is wat hij vroeger was. Hij heeft zijn zelfvertrouwen verloren en kan niet eens meer mensen bang maken! Sam wil Dracula helpen en leert hem opnieuw hoe hij mensen kan laten schrikken.

Regisseur en acteurs

 • Chad Van De Keere portrait

  Chad Van De Keere

  Director

 • Ray Liotta portait

  Ray Liotta

  Count Dracula (voice)

 • Emilio Estevez portait

  Emilio Estevez

  Mirroe (voice)

 • Ariel Winter portait

  Ariel Winter

  Emma (voice)

 • Nathan Gamble portait

  Nathan Gamble

  Sam (voice)

 • Matthew Lillard portait

  Matthew Lillard

  Mailman Gus (voice)

 • Yuri Lowenthal portait

  Yuri Lowenthal

  Kirk / Announcer / DJ (voice)

 • Marion Ross portait

  Marion Ross

  Grandma (voice)

 • Tara Strong portait

  Tara Strong

  Nicole (voice)

 • Troy Baker portait

  Troy Baker

  Additional Voices (voice)

 • Isaac Wilson portrait

  Isaac Wilson

  Additional Voices (voice)

Dear Dracula

Veel gehoord over Dear Dracula en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dear Dracula heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dear Dracula streamen

Wil je Dear Dracula, de movie met Ray Liotta, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dear Dracula zelfs gratis kijken.

Dear Dracula downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dear Dracula ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dear Dracula er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dear Dracula torrent

Op zoek naar een torrent van Dear Dracula? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dear Dracula te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dear Dracula trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dear Dracula. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.