Dear Dracula
%
55

Dear Dracula

Nu kijken

Kijk Dear Dracula

Moeite met waar je nou Dear Dracula moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear Dracula

Samenvatting

Niet bereid te wachten tot Kerstmis, zodat hij een brief aan de kerstman kan schrijven, besluit Sam om in plaats daarvan Dracula te schrijven voor Halloween. Tot zijn grote verbazing, staat Dracula vervolgens op zijn stoep. Sam leert al snel dat Dracula niet meer is wat hij vroeger was. Hij heeft zijn zelfvertrouwen verloren en kan niet eens meer mensen bang maken! Sam wil Dracula helpen en leert hem opnieuw hoe hij mensen kan laten schrikken.

Regisseur en acteurs

 • Chad Van De Keere portrait

  Chad Van De Keere

  Director

 • Ray Liotta portait

  Ray Liotta

  Count Dracula (voice)

 • Emilio Estevez portait

  Emilio Estevez

  Mirroe (voice)

 • Ariel Winter portait

  Ariel Winter

  Emma (voice)

 • Nathan Gamble portait

  Nathan Gamble

  Sam (voice)

 • Matthew Lillard portait

  Matthew Lillard

  Mailman Gus (voice)

 • Yuri Lowenthal portait

  Yuri Lowenthal

  Kirk / Announcer / DJ (voice)

 • Marion Ross portait

  Marion Ross

  Grandma (voice)

 • Tara Strong portait

  Tara Strong

  Nicole (voice)

 • Troy Baker portait

  Troy Baker

  Additional Voices (voice)

 • Isaac Wilson portrait

  Isaac Wilson

  Additional Voices (voice)

Dear Dracula

Zin om Dear Dracula lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dear Dracula te bekijken voor je op een rijtje.

Dear Dracula downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dear Dracula downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dear Dracula. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dear Dracula er ook in SD heel goed uit.

Dear Dracula streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dear Dracula net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dear Dracula hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dear Dracula helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dear Dracula torrent

Denk je dat je om Dear Dracula te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dear Dracula trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dear Dracula de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.