Dear Dracula
%
55

Dear Dracula

Nu kijken

Kijk Dear Dracula

Moeite met waar je nou Dear Dracula moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear Dracula

Samenvatting

Niet bereid te wachten tot Kerstmis, zodat hij een brief aan de kerstman kan schrijven, besluit Sam om in plaats daarvan Dracula te schrijven voor Halloween. Tot zijn grote verbazing, staat Dracula vervolgens op zijn stoep. Sam leert al snel dat Dracula niet meer is wat hij vroeger was. Hij heeft zijn zelfvertrouwen verloren en kan niet eens meer mensen bang maken! Sam wil Dracula helpen en leert hem opnieuw hoe hij mensen kan laten schrikken.

Regisseur en acteurs

 • Chad Van De Keere portrait

  Chad Van De Keere

  Director

 • Ray Liotta portait

  Ray Liotta

  Count Dracula (voice)

 • Emilio Estevez portait

  Emilio Estevez

  Mirroe (voice)

 • Ariel Winter portait

  Ariel Winter

  Emma (voice)

 • Nathan Gamble portait

  Nathan Gamble

  Sam (voice)

 • Matthew Lillard portait

  Matthew Lillard

  Mailman Gus (voice)

 • Yuri Lowenthal portait

  Yuri Lowenthal

  Kirk / Announcer / DJ (voice)

 • Marion Ross portait

  Marion Ross

  Grandma (voice)

 • Tara Strong portait

  Tara Strong

  Nicole (voice)

 • Troy Baker portait

  Troy Baker

  Additional Voices (voice)

 • Isaac Wilson portrait

  Isaac Wilson

  Additional Voices (voice)

Dear Dracula

Wil je Dear Dracula kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dear Dracula streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dear Dracula niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dear Dracula zelfs gratis bekijken.

Dear Dracula downloaden

Wil je Dear Dracula ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dear Dracula overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dear Dracula torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dear Dracula is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dear Dracula trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dear Dracula de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.