Dear Dumb Diary
%
57

Dear Dumb Diary

Nu kijken

Kijk Dear Dumb Diary

Moeite met waar je nou Dear Dumb Diary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear Dumb Diary

Samenvatting

Jamie Kelly is een vrolijk meisje van elf. Ze is een artistiek type dat droomt van een leven vol glamour. Maar in de harde werkelijkheid wordt ze vaak dwarsgezeten door haar populaire klasgenootje Angeline. Gelukkig heeft Jamie haar lieve tante Carol en kan ze altijd rekenen op haar hartsvriendin Isabella. En dan is er nog Jamie's droomprins Hudson, die helaas nooit naar haar op- of omkijkt. Haar gevoelens over Hudson en andere diepe geheimen vertrouwt Jamie toe aan haar dierbare Domme Dagboek. Op een dag wordt er op school een evenement georganiseerd om het teken- en handvaardigheidonderwijs te ondersteunen. Jamie ziet het als een mooie gelegenheid om eens in het openbaar op te komen voor haar minder populaire medeleerlingen. Maar dan verdwijnt haar geliefde dagboek plotseling spoorloos. En tot overmaat van ramp loopt een van Isabella's slimme plannetjes totaal uit de hand...

Dear Dumb Diary

Veel gehoord over Dear Dumb Diary en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dear Dumb Diary heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dear Dumb Diary streamen

Wil je Dear Dumb Diary, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dear Dumb Diary zelfs gratis kijken.

Dear Dumb Diary downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dear Dumb Diary ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dear Dumb Diary er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dear Dumb Diary torrent

Op zoek naar een torrent van Dear Dumb Diary? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dear Dumb Diary te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dear Dumb Diary trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dear Dumb Diary. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.