Dear Dumb Diary
%
57

Dear Dumb Diary

Nu kijken

Kijk Dear Dumb Diary

Moeite met waar je nou Dear Dumb Diary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear Dumb Diary

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Dear Dumb Diary draait?

Samenvatting

Jamie Kelly is een vrolijk meisje van elf. Ze is een artistiek type dat droomt van een leven vol glamour. Maar in de harde werkelijkheid wordt ze vaak dwarsgezeten door haar populaire klasgenootje Angeline. Gelukkig heeft Jamie haar lieve tante Carol en kan ze altijd rekenen op haar hartsvriendin Isabella. En dan is er nog Jamie's droomprins Hudson, die helaas nooit naar haar op- of omkijkt. Haar gevoelens over Hudson en andere diepe geheimen vertrouwt Jamie toe aan haar dierbare Domme Dagboek. Op een dag wordt er op school een evenement georganiseerd om het teken- en handvaardigheidonderwijs te ondersteunen. Jamie ziet het als een mooie gelegenheid om eens in het openbaar op te komen voor haar minder populaire medeleerlingen. Maar dan verdwijnt haar geliefde dagboek plotseling spoorloos. En tot overmaat van ramp loopt een van Isabella's slimme plannetjes totaal uit de hand...

Dear Dumb Diary

Benieuwd naar Dear Dumb Diary? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dear Dumb Diary draait.

Dear Dumb Diary in de bioscoop

Dear Dumb Diary draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dear Dumb Diary.

Dear Dumb Diary streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dear Dumb Diary te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dear Dumb Diary een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dear Dumb Diary zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dear Dumb Diary torrent

Op zoek naar een torrent van Dear Dumb Diary? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dear Dumb Diary zonder zorgen.

Dear Dumb Diary downloaden

Als Dear Dumb Diary binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dear Dumb Diary trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dear Dumb Diary de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.