Dear John
%
63

Dear John

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dear John

Moeite met waar je nou Dear John moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear John

Samenvatting

De soldaat John Tyree leert op zijn vakantie de mooie studente Savannah Curtis kennen. Voor allebei is het de liefde van hun leven. Maar de aanslagen van 11 september 2001 werpen een grote schaduw op hun liefde.

Regisseur en acteurs

 • Lasse Hallström portrait

  Lasse Hallström

  Director

 • Channing Tatum portrait

  Channing Tatum

  Actor

 • Richard Jenkins portrait

  Richard Jenkins

  Actor

 • Amanda Seyfried portrait

  Amanda Seyfried

  Actor

Trailers

Dear John

Zin om Dear John lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dear John te bekijken voor je op een rijtje.

Dear John downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dear John downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dear John. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dear John er ook in SD heel goed uit.

Dear John streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dear John net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dear John hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dear John helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dear John torrent

Denk je dat je om Dear John te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dear John trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dear John de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.