Dear John
%
63

Dear John

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dear John

Moeite met waar je nou Dear John moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear John

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De soldaat John Tyree leert op zijn vakantie de mooie studente Savannah Curtis kennen. Voor allebei is het de liefde van hun leven. Maar de aanslagen van 11 september 2001 werpen een grote schaduw op hun liefde.

Regisseur en acteurs

 • Lasse Hallström portrait

  Lasse Hallström

  Director

 • Channing Tatum portrait

  Channing Tatum

  Actor

 • Richard Jenkins portrait

  Richard Jenkins

  Actor

 • Amanda Seyfried portrait

  Amanda Seyfried

  Actor

Trailers

Dear John

Dear John streamen

Dear John streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dear John downloaden

Zin om Dear John te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Dear John te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dear John torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Dear John makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dear John trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dear John jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.