Dear John
%
63

Dear John

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dear John

Moeite met waar je nou Dear John moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear John

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De soldaat John Tyree leert op zijn vakantie de mooie studente Savannah Curtis kennen. Voor allebei is het de liefde van hun leven. Maar de aanslagen van 11 september 2001 werpen een grote schaduw op hun liefde.

Regisseur en acteurs

 • Lasse Hallström portrait

  Lasse Hallström

  Director

 • Channing Tatum portrait

  Channing Tatum

  Actor

 • Richard Jenkins portrait

  Richard Jenkins

  Actor

 • Amanda Seyfried portrait

  Amanda Seyfried

  Actor

Trailers

Dear John

Veel gehoord over Dear John en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dear John heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dear John streamen

Wil je Dear John, de movie met Channing Tatum, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dear John zelfs gratis kijken.

Dear John downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dear John ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dear John er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dear John torrent

Op zoek naar een torrent van Dear John? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dear John te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dear John trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dear John. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.