Dear Mr. Watterson
%
64

Dear Mr. Watterson

Bekijk de trailer

Kijk Dear Mr. Watterson

Moeite met waar je nou Dear Mr. Watterson moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bijna 20 jaar nadat 'Calvin and Hobbes' voor het eerst gepubliceerd werd, legt deze documentaire uit waarom dit stripverhaal zo'n klassieker is geworden.

Regisseur en acteurs

 • Joel Allen Schroeder portrait

  Joel Allen Schroeder

  Director

 • Seth Green portait

  Seth Green

  Himself

 • Berkeley Breathed portrait

  Berkeley Breathed

  Himself

 • Stephan Pastis portrait

  Stephan Pastis

  Himself

 • Bill Amend portrait

  Bill Amend

  Himself

 • Jef Mallett portrait

  Jef Mallett

  Himself

 • Dave Kellett portrait

  Dave Kellett

  Himself

 • Jan Eliot portrait

  Jan Eliot

  Herself

 • Lee Salem portrait

  Lee Salem

  Himself

 • Nevin Martell portrait

  Nevin Martell

  Himself

 • Jean Schulz portrait

  Jean Schulz

  Herself

 • Dan Piraro portrait

  Dan Piraro

  Himself

Trailers

Dear Mr. Watterson

Wil je Dear Mr. Watterson kijken? De movie van Joel Allen Schroeder uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dear Mr. Watterson op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dear Mr. Watterson met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dear Mr. Watterson downloaden

Het downloaden van Dear Mr. Watterson is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dear Mr. Watterson ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dear Mr. Watterson streamen

Het streamen van Dear Mr. Watterson heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dear Mr. Watterson online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dear Mr. Watterson kijkt. Ideaal!

Dear Mr. Watterson torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dear Mr. Watterson. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dear Mr. Watterson trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dear Mr. Watterson voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.