Dear White People
%
62

Dear White People

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dear White People

Moeite met waar je nou Dear White People moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dear White People

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

"Dear white people, het aantal zwarte vrienden dat je nodig hebt om geen racist te zijn is opgetrokken naar twee. Je wietleverancier Tyrone telt niet mee.", zo opent de rebelse Sam haar provocerende programma op de campusradio. Wanneer de blanke studentenvereniging het jaarlijkse Halloweenfeestje omdoopt tot een 'vind je innerlijke neger' fuif, lopen de spanningen hoop op. Er zullen kanten gekozen moeten worden... Dit filmdebuut van regisseur Justin Simien laat op humoristische wijze het actuele Amerikaanse studentenleven zien. De scherpe satire wordt veelal vergeleken met de filmklassieker 'Do The Right Thing' van Spike Lee.

Regisseur en acteurs

 • Justin Simien portrait

  Justin Simien

  Director

 • Tyler James Williams portrait

  Tyler James Williams

  Actor

 • Brandon P. Bel portrait

  Brandon P. Bel

  Actor

 • Dennis Haysbert portrait

  Dennis Haysbert

  Actor

 • Tessa Thompson portrait

  Tessa Thompson

  Actor

 • Teyonah Parris portrait

  Teyonah Parris

  Actor

Trailers

Dear White People

Wil je Dear White People kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dear White People streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dear White People niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dear White People zelfs gratis bekijken.

Dear White People downloaden

Wil je Dear White People ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dear White People overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dear White People torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dear White People is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dear White People trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dear White People de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.