Death Becomes Her
%
65

Death Becomes Her

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Death Becomes Her

Moeite met waar je nou Death Becomes Her moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Death Becomes Her

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Death Becomes Her draait?

Samenvatting

Helen en Madeline haten elkaar verschrikkelijk. Madeline is getrouwd met Ernest, die ze enkel jaren voordien van Helen heeft afgenomen. Helen kwam deze nederlaag nooit te boven en belandde in een psychiatrische instelling. Ze komt enkele jaren later in contact met een magische kwakzalfster die haar een verjongingselixir geeft. Het is de bedoeling eerst de bijgevoegde instructies te lezen, maar Helen neemt meteen de hele dosis in. Het resultaat is dat ze nu onsterfelijk is.

Regisseur en acteurs

 • Robert Zemeckis portait

  Robert Zemeckis

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Madeline Ashton

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Dr. Ernest Menville

 • Goldie Hawn portait

  Goldie Hawn

  Helen Sharp

 • Isabella Rossellini portait

  Isabella Rossellini

  Lisle von Rhoman

 • Ian Ogilvy portait

  Ian Ogilvy

  Chagall

 • Adam Storke portait

  Adam Storke

  Dakota

 • Nancy Fish portait

  Nancy Fish

  Rose

 • Alaina Reed Hall portait

  Alaina Reed Hall

  Psychologist

 • Michelle Johnson portait

  Michelle Johnson

  Anna

 • Sydney Pollack portait

  Sydney Pollack

  Hospital Doctor

 • Ai Wan portait

  Ai Wan

  Maid in Ancient Greece (uncredited)

 • Mary Ellen Trainor portait

  Mary Ellen Trainor

  Vivian Adams

Trailers

Death Becomes Her

Benieuwd naar Death Becomes Her? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Death Becomes Her draait.

Death Becomes Her in de bioscoop

Death Becomes Her draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Death Becomes Her.

Death Becomes Her streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Death Becomes Her te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Death Becomes Her een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Death Becomes Her zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Death Becomes Her torrent

Op zoek naar een torrent van Death Becomes Her? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Death Becomes Her zonder zorgen.

Death Becomes Her downloaden

Als Death Becomes Her binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Death Becomes Her trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Death Becomes Her de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.