Death Becomes Her
%
65

Death Becomes Her

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Death Becomes Her

Moeite met waar je nou Death Becomes Her moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Death Becomes Her

Samenvatting

Helen en Madeline haten elkaar verschrikkelijk. Madeline is getrouwd met Ernest, die ze enkel jaren voordien van Helen heeft afgenomen. Helen kwam deze nederlaag nooit te boven en belandde in een psychiatrische instelling. Ze komt enkele jaren later in contact met een magische kwakzalfster die haar een verjongingselixir geeft. Het is de bedoeling eerst de bijgevoegde instructies te lezen, maar Helen neemt meteen de hele dosis in. Het resultaat is dat ze nu onsterfelijk is.

Regisseur en acteurs

 • Robert Zemeckis portait

  Robert Zemeckis

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Madeline Ashton

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Dr. Ernest Menville

 • Goldie Hawn portait

  Goldie Hawn

  Helen Sharp

 • Isabella Rossellini portait

  Isabella Rossellini

  Lisle von Rhoman

 • Ian Ogilvy portait

  Ian Ogilvy

  Chagall

 • Adam Storke portait

  Adam Storke

  Dakota

 • Nancy Fish portait

  Nancy Fish

  Rose

 • Alaina Reed Hall portait

  Alaina Reed Hall

  Psychologist

 • Michelle Johnson portait

  Michelle Johnson

  Anna

 • Sydney Pollack portait

  Sydney Pollack

  Hospital Doctor

 • Ai Wan portait

  Ai Wan

  Maid in Ancient Greece (uncredited)

 • Mary Ellen Trainor portait

  Mary Ellen Trainor

  Vivian Adams

Trailers

Death Becomes Her

Veel gehoord over Death Becomes Her en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Death Becomes Her heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Death Becomes Her streamen

Wil je Death Becomes Her, de movie met Meryl Streep, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Death Becomes Her zelfs gratis kijken.

Death Becomes Her downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Death Becomes Her ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Death Becomes Her er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Death Becomes Her torrent

Op zoek naar een torrent van Death Becomes Her? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Death Becomes Her te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Death Becomes Her trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Death Becomes Her. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.