Death Becomes Her
%
65

Death Becomes Her

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Death Becomes Her

Moeite met waar je nou Death Becomes Her moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Death Becomes Her

Samenvatting

Helen en Madeline haten elkaar verschrikkelijk. Madeline is getrouwd met Ernest, die ze enkel jaren voordien van Helen heeft afgenomen. Helen kwam deze nederlaag nooit te boven en belandde in een psychiatrische instelling. Ze komt enkele jaren later in contact met een magische kwakzalfster die haar een verjongingselixir geeft. Het is de bedoeling eerst de bijgevoegde instructies te lezen, maar Helen neemt meteen de hele dosis in. Het resultaat is dat ze nu onsterfelijk is.

Regisseur en acteurs

 • Robert Zemeckis portait

  Robert Zemeckis

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Madeline Ashton

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Dr. Ernest Menville

 • Goldie Hawn portait

  Goldie Hawn

  Helen Sharp

 • Isabella Rossellini portait

  Isabella Rossellini

  Lisle von Rhoman

 • Ian Ogilvy portait

  Ian Ogilvy

  Chagall

 • Adam Storke portait

  Adam Storke

  Dakota

 • Nancy Fish portait

  Nancy Fish

  Rose

 • Alaina Reed Hall portait

  Alaina Reed Hall

  Psychologist

 • Michelle Johnson portait

  Michelle Johnson

  Anna

 • Sydney Pollack portait

  Sydney Pollack

  Hospital Doctor

 • Ai Wan portait

  Ai Wan

  Maid in Ancient Greece (uncredited)

 • Mary Ellen Trainor portait

  Mary Ellen Trainor

  Vivian Adams

Trailers

Death Becomes Her

Wil je Death Becomes Her kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1992 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Death Becomes Her streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Death Becomes Her niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Death Becomes Her zelfs gratis bekijken.

Death Becomes Her downloaden

Wil je Death Becomes Her ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Death Becomes Her overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Death Becomes Her torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Death Becomes Her is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Death Becomes Her trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Death Becomes Her de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.