Death Becomes Her
%
65

Death Becomes Her

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Death Becomes Her

Moeite met waar je nou Death Becomes Her moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Death Becomes Her

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Helen en Madeline haten elkaar verschrikkelijk. Madeline is getrouwd met Ernest, die ze enkel jaren voordien van Helen heeft afgenomen. Helen kwam deze nederlaag nooit te boven en belandde in een psychiatrische instelling. Ze komt enkele jaren later in contact met een magische kwakzalfster die haar een verjongingselixir geeft. Het is de bedoeling eerst de bijgevoegde instructies te lezen, maar Helen neemt meteen de hele dosis in. Het resultaat is dat ze nu onsterfelijk is.

Regisseur en acteurs

 • Robert Zemeckis portait

  Robert Zemeckis

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Madeline Ashton

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Dr. Ernest Menville

 • Goldie Hawn portait

  Goldie Hawn

  Helen Sharp

 • Isabella Rossellini portait

  Isabella Rossellini

  Lisle von Rhoman

 • Ian Ogilvy portait

  Ian Ogilvy

  Chagall

 • Adam Storke portait

  Adam Storke

  Dakota

 • Nancy Fish portait

  Nancy Fish

  Rose

 • Alaina Reed Hall portait

  Alaina Reed Hall

  Psychologist

 • Michelle Johnson portait

  Michelle Johnson

  Anna

 • Sydney Pollack portait

  Sydney Pollack

  Hospital Doctor

 • Ai Wan portait

  Ai Wan

  Maid in Ancient Greece (uncredited)

 • Mary Ellen Trainor portait

  Mary Ellen Trainor

  Vivian Adams

Trailers

Death Becomes Her

Benieuwd naar Death Becomes Her? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Death Becomes Her kunt bekijken.

Death Becomes Her streamen

Wil je Death Becomes Her streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Death Becomes Her gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Death Becomes Her downloaden

movies als Death Becomes Her kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Death Becomes Her. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Death Becomes Her. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Death Becomes Her torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Death Becomes Her te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Death Becomes Her trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Death Becomes Her je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!