De prooi
%
51

De prooi

Kijk De prooi

Moeite met waar je nou De prooi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Prooi vertelt het verhaal van de 17-jarige Valerie die alleen met haar moeder in een Noord-Hollands dorpje woont. Op een avond, vlak voor haar eindexamen, komt de politie haar een vreselijke boodschap brengen: haar moeder is zojuist aangereden door een.

Regisseur en acteurs

 • Vivian Pieters portrait

  Vivian Pieters

  Director

 • Maayke Bouten portrait

  Maayke Bouten

  Valerie Jaspers

 • Marlous Fluitsma portrait

  Marlous Fluitsma

  Ria de Jong

 • Johan Leysen portait

  Johan Leysen

  Mellema

 • Erik de Vries portrait

  Erik de Vries

  Paul

 • Wim Bary portrait

  Wim Bary

  Notaris van Maurik

 • Rijk de Gooyer portait

  Rijk de Gooyer

  Bob Jaspers

 • Joop Doderer portrait

  Joop Doderer

  Wim Gerritsen

 • Yoka Berretty portrait

  Yoka Berretty

  Trudy Jaspers

De prooi

Zin om De prooi lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De prooi te bekijken voor je op een rijtje.

De prooi downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De prooi downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De prooi. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De prooi er ook in SD heel goed uit.

De prooi streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De prooi net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De prooi hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De prooi helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De prooi torrent

Denk je dat je om De prooi te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De prooi trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De prooi de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.