De prooi
%
51

De prooi

Nu kijken

Kijk De prooi

Moeite met waar je nou De prooi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De prooi

Samenvatting

De Prooi vertelt het verhaal van de 17-jarige Valerie die alleen met haar moeder in een Noord-Hollands dorpje woont. Op een avond, vlak voor haar eindexamen, komt de politie haar een vreselijke boodschap brengen: haar moeder is zojuist aangereden door een.

Regisseur en acteurs

 • Vivian Pieters portrait

  Vivian Pieters

  Director

 • Maayke Bouten portrait

  Maayke Bouten

  Valerie Jaspers

 • Marlous Fluitsma portrait

  Marlous Fluitsma

  Ria de Jong

 • Johan Leysen portait

  Johan Leysen

  Mellema

 • Erik de Vries portrait

  Erik de Vries

  Paul

 • Wim Bary portrait

  Wim Bary

  Notaris van Maurik

 • Rijk de Gooyer portait

  Rijk de Gooyer

  Bob Jaspers

 • Joop Doderer portrait

  Joop Doderer

  Wim Gerritsen

 • Yoka Berretty portrait

  Yoka Berretty

  Trudy Jaspers

De prooi

De prooi streamen

De prooi streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De prooi downloaden

Zin om De prooi te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als De prooi te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De prooi torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als De prooi makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De prooi trailer

Wil je er zeker van zijn dat De prooi jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.