De prooi
%
51

De prooi

Nu kijken

Kijk De prooi

Moeite met waar je nou De prooi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De prooi

Samenvatting

Mother and daughter live in the village of Oostdijk near Amsterdam. One night when the mother is on her way home she is killed in a car accident in the street they live in.

Regisseur en acteurs

 • Vivian Pieters portrait

  Vivian Pieters

  Director

 • Maayke Bouten portrait

  Maayke Bouten

  Valerie Jaspers

 • Marlous Fluitsma portrait

  Marlous Fluitsma

  Ria de Jong

 • Johan Leysen portait

  Johan Leysen

  Mellema

 • Erik de Vries portrait

  Erik de Vries

  Paul

 • Wim Bary portrait

  Wim Bary

  Notaris van Maurik

 • Rijk de Gooyer portait

  Rijk de Gooyer

  Bob Jaspers

 • Joop Doderer portrait

  Joop Doderer

  Wim Gerritsen

 • Yoka Berretty portrait

  Yoka Berretty

  Trudy Jaspers

De prooi

Wil je De prooi kijken? De movie van Vivian Pieters uit 1985 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De prooi op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De prooi met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De prooi downloaden

Het downloaden van De prooi is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De prooi ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De prooi streamen

Het streamen van De prooi heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De prooi online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De prooi kijkt. Ideaal!

De prooi torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De prooi. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De prooi trailer

Bekijk eerst even de trailer van De prooi voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.