De prooi
%
51

De prooi

Kijk De prooi

Moeite met waar je nou De prooi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Prooi vertelt het verhaal van de 17-jarige Valerie die alleen met haar moeder in een Noord-Hollands dorpje woont. Op een avond, vlak voor haar eindexamen, komt de politie haar een vreselijke boodschap brengen: haar moeder is zojuist aangereden door een.

Regisseur en acteurs

 • Vivian Pieters portait

  Vivian Pieters

  Director

 • Maayke Bouten portait

  Maayke Bouten

  Valerie Jaspers

 • Marlous Fluitsma portait

  Marlous Fluitsma

  Ria de Jong

 • Johan Leysen portait

  Johan Leysen

  Mellema

 • Erik de Vries portait

  Erik de Vries

  Paul

 • Wim Bary portait

  Wim Bary

  Notaris van Maurik

 • Rijk de Gooyer portait

  Rijk de Gooyer

  Bob Jaspers

 • Joop Doderer portait

  Joop Doderer

  Wim Gerritsen

 • Yoka Berretty portait

  Yoka Berretty

  Trudy Jaspers

De prooi

Wil je De prooi kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1985 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De prooi streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De prooi niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De prooi zelfs gratis bekijken.

De prooi downloaden

Wil je De prooi ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De prooi overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De prooi torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De prooi is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De prooi trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De prooi de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.