Death Is Their Destiny

Death Is Their Destiny

Kijk Death Is Their Destiny

Moeite met waar je nou Death Is Their Destiny moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This fascinating amateur film of punks on the streets of London in 1978 - shot by prominent punk chronicler Captain Zip - captures the outfits and irreverent attitudes of the time. Punk PVC exposes her rear to tourists, while Joe Rex simply sticks two fingers up at passers-by. Famous faces glimpsed include Slits singer Ari Up and punk's fashion-designer-in-chief Vivienne Westwood. The soundtrack to this film - which includes a voice-over from Captain Zip (Phil Munnoch) as well as music of the time, and the voices of Rat, Mouse and Fliss - was added later, in 1991. Those seen on screen include Eds and Wobble, Joe Rex, PVC, Mandy, Ziggy, Tampax, Sherry, Michael, the Kingston Lurkers, Hamster, Ari, Bethnal, Ari Up, Caroline, Rat and Mouse, Nige, Tracey, Spider, Carrot, Julie, Vivienne Westwood, and Vaughan.

Death Is Their Destiny

Zin om Death Is Their Destiny lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Death Is Their Destiny te bekijken voor je op een rijtje.

Death Is Their Destiny downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Death Is Their Destiny downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Death Is Their Destiny. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Death Is Their Destiny er ook in SD heel goed uit.

Death Is Their Destiny streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Death Is Their Destiny net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Death Is Their Destiny hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Death Is Their Destiny helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Death Is Their Destiny torrent

Denk je dat je om Death Is Their Destiny te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Death Is Their Destiny trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Death Is Their Destiny de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.