Death Note: Another Note
%
71

Death Note: Another Note

Kijk Death Note: Another Note

Moeite met waar je nou Death Note: Another Note moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This unofficial film recounts the time the detective L worked with FBI agent Naomi Misora to stop a violent serial killer, who makes his murders look like suicides. The murderer turns out to be one of the original children raised to succeed L in his detective work: B, who calls himself "Beyond Birthday", or BB.

Regisseur en acteurs

  • Rhyme Lawliet portrait

    Rhyme Lawliet

    Director

Death Note: Another Note

Op zoek naar Death Note: Another Note? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Death Note: Another Note streamen

Het streamen van movies als Death Note: Another Note heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Death Note: Another Note waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Death Note: Another Note dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Death Note: Another Note downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Death Note: Another Note te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Death Note: Another Note torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Death Note: Another Note trailer

Weet je nog niet zeker of Death Note: Another Note jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.