Death Wish

Death Wish

Bekijk de trailer

Kijk Death Wish

Moeite met waar je nou Death Wish moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chirurg Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago. Het wordt voor hem persoonlijk wanneer zijn vrouw (Elisabeth Shue) en dochter (Camila Morrone) slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niets voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig...

Regisseur en acteurs

 • Eli Roth portait

  Eli Roth

  Director

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Paul Kersey

 • Vincent D'Onofrio portait

  Vincent D'Onofrio

  Frank Kersey

 • Dean Norris portait

  Dean Norris

  Detective Rains

Trailers

Death Wish

Veel gehoord over Death Wish en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Death Wish heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Death Wish streamen

Wil je Death Wish, de movie met Bruce Willis, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Death Wish zelfs gratis kijken.

Death Wish downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Death Wish ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Death Wish er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Death Wish torrent

Op zoek naar een torrent van Death Wish? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Death Wish te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Death Wish trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Death Wish. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.