Deathline
%
51

Deathline

Kijk Deathline

Moeite met waar je nou Deathline moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Moskou, in de nabije toekomst. De cyberpunks en corrupte politie heersen over de stad met maar een doel: macht, geld en geweld. De Amerikaanse kruimeldief John Wade (Rutger Hauer) wil samen met zijn zakenvriend Merrick (Mark dacascos) kostbare computerchips smokkelen en verkopen. Als het geld voor het oprapen ligt, schiet Merrick Wade en Katya neer en gaat er met de buit vandoor. Wade wordt weer tot leven gewekt door een expirimenteel project. Nu gaat ie de onderwereld van Moskou tegemoet om wraak op Merrick te nemen.

Deathline

Wil je Deathline kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1997 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Deathline streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Deathline niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Deathline zelfs gratis bekijken.

Deathline downloaden

Wil je Deathline ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Deathline overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Deathline torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Deathline is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Deathline trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Deathline de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.