D.E.B.S
%
53

D.E.B.S

Nu kijken

Kijk D.E.B.S

Moeite met waar je nou D.E.B.S moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor D.E.B.S

Samenvatting

Amy, Dominique, Max and Janet zijn vier jonge, maar vooral zeer sexy geheime agentes oftewel D.E.B.S., die undercover werken voor de regering. Regelmatig wordt een beroep gedaan op de meiden om de wereld te verlossen van misdadigers. Tijdens één van hun missies gaat het echter mis : Amy wordt gegijzeld door juwelendief Lucy Diamond. Terwijl haar collega's denken dat Amy in gevaar is en een reddingsplan bedenken, wordt Amy verliefd op haar gijzelneemster. Zal Amy de D.E.B.S vaarwel zeggen om samen met Lucy de horizon tegemoet te gaan? Of zal ze de liefde van haar leven aan zich voorbij laten gaan vanwege haar roeping om de wereld te redden?

D.E.B.S

Wil je D.E.B.S kijken? De movie vanuit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om D.E.B.S op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om D.E.B.S met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

D.E.B.S downloaden

Het downloaden van D.E.B.S is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je D.E.B.S ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

D.E.B.S streamen

Het streamen van D.E.B.S heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je D.E.B.S online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar D.E.B.S kijkt. Ideaal!

D.E.B.S torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van D.E.B.S. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

D.E.B.S trailer

Bekijk eerst even de trailer van D.E.B.S voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.