Deceived
%
61

Deceived

Bekijk de trailer

Kijk Deceived

Moeite met waar je nou Deceived moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Adrienne heeft alles om gelukkig te zijn: een man en een dochter die veel van haar houden en een boeiende job in de New Yorkse kunstwereld. Haar echtgenoot Jack is conservator van de afdeling antiquiteiten in een groot museum. Haar geluk stort echter in elkaar als een collega van Jack wordt vermoord, een kostbare ketting gestolen wordt, en Jack kort daarna sterft in een ongeval. Maar dat is nog maar het begin.

Regisseur en acteurs

 • Damian Harris portrait

  Damian Harris

  Director

 • Goldie Hawn portait

  Goldie Hawn

  Adrienne Sanders

 • John Heard portait

  John Heard

  Jack Sanders

 • Tom Irwin portait

  Tom Irwin

  Harvey

 • Kate Reid portait

  Kate Reid

  Rosalie

 • Robin Bartlett portait

  Robin Bartlett

  Charlotte

 • Francesca Buller portait

  Francesca Buller

  Lillian

 • Jan Rubes portait

  Jan Rubes

  Tomasz

 • Ashley Peldon portait

  Ashley Peldon

  Mary Saunders

 • Beatrice Straight portait

  Beatrice Straight

  Adrienne's Mother

 • Damon Redfern portrait

  Damon Redfern

  Maitre D'

 • Charles Kassatly portrait

  Charles Kassatly

  waiter

Trailers

Deceived

Wil je Deceived kijken? De movie van Damian Harris uit 1991 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Deceived op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Deceived met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Deceived downloaden

Het downloaden van Deceived is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Deceived ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Deceived streamen

Het streamen van Deceived heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Deceived online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Deceived kijkt. Ideaal!

Deceived torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Deceived. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Deceived trailer

Bekijk eerst even de trailer van Deceived voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.