Deceived
%
61

Deceived

Bekijk de trailer

Kijk Deceived

Moeite met waar je nou Deceived moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Adrienne heeft alles om gelukkig te zijn: een man en een dochter die veel van haar houden en een boeiende job in de New Yorkse kunstwereld. Haar echtgenoot Jack is conservator van de afdeling antiquiteiten in een groot museum. Haar geluk stort echter in elkaar als een collega van Jack wordt vermoord, een kostbare ketting gestolen wordt, en Jack kort daarna sterft in een ongeval. Maar dat is nog maar het begin.

Regisseur en acteurs

 • Damian Harris portrait

  Damian Harris

  Director

 • Goldie Hawn portait

  Goldie Hawn

  Adrienne Sanders

 • John Heard portait

  John Heard

  Jack Sanders

 • Tom Irwin portait

  Tom Irwin

  Harvey

 • Kate Reid portait

  Kate Reid

  Rosalie

 • Robin Bartlett portait

  Robin Bartlett

  Charlotte

 • Francesca Buller portait

  Francesca Buller

  Lillian

 • Jan Rubes portait

  Jan Rubes

  Tomasz

 • Ashley Peldon portait

  Ashley Peldon

  Mary Saunders

 • Beatrice Straight portait

  Beatrice Straight

  Adrienne's Mother

 • Damon Redfern portrait

  Damon Redfern

  Maitre D'

 • Charles Kassatly portrait

  Charles Kassatly

  waiter

Trailers

Deceived

Zin om Deceived lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Deceived te bekijken voor je op een rijtje.

Deceived downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Deceived downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deceived. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Deceived er ook in SD heel goed uit.

Deceived streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Deceived net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Deceived hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Deceived helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Deceived torrent

Denk je dat je om Deceived te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Deceived trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Deceived de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.