Deck the Halls
%
49

Deck the Halls

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Deck the Halls

Moeite met waar je nou Deck the Halls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deck the Halls

Samenvatting

Steve leidt met zijn gezin een keurig geordend bestaan in een nette buitenwijk. Hij vindt zijn leven prima en wil er dan ook niets aan veranderen. Zijn nieuwe buurman Danny is precies het tegenoverstelde. Het is een luidruchtig ventje met grote dromen. Steve kan hem nog net verdragen, maar met het kerstseizoen gaat Danny wel heel ver met zijn fratsen. Hij wil zijn huis zo uitbundig versieren zijn huis dat je vanuit de ruimte de kerstlichtjes zou kunnen zien. Terwijl Danny op chaotische wijze bezig is met zijn plan, raakt Steve's leven hevig in de war. Hij moet iets bedenken om Danny's plannen tegen te houden - of juist te overtreffen ...

Regisseur en acteurs

 • John Whitesell portrait

  John Whitesell

  director

 • Fred Armisen portrait

  Fred Armisen

  actor

 • Jorge Garcia portrait

  Jorge Garcia

  actor

 • Sabrina Aldridge portrait

  Sabrina Aldridge

  actor

 • Kelly Aldridge portrait

  Kelly Aldridge

  actor

 • Dylan Blue portrait

  Dylan Blue

  actor

 • Alia Shawkat portrait

  Alia Shawkat

  actor

 • Kristin Chenoweth portrait

  Kristin Chenoweth

  actor

 • Kristin Davis portrait

  Kristin Davis

  actor

 • Matthew Broderick portrait

  Matthew Broderick

  actor

 • Danny DeVito portrait

  Danny DeVito

  actor

Trailers

Deck the Halls

Zin om Deck the Halls lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Deck the Halls te bekijken voor je op een rijtje.

Deck the Halls downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Deck the Halls downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deck the Halls. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Deck the Halls er ook in SD heel goed uit.

Deck the Halls streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Deck the Halls net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Deck the Halls hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Deck the Halls helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Deck the Halls torrent

Denk je dat je om Deck the Halls te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Deck the Halls trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Deck the Halls de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.