Deck the Halls
%
49

Deck the Halls

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Deck the Halls

Moeite met waar je nou Deck the Halls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deck the Halls

Samenvatting

Steve leidt met zijn gezin een keurig geordend bestaan in een nette buitenwijk. Hij vindt zijn leven prima en wil er dan ook niets aan veranderen. Zijn nieuwe buurman Danny is precies het tegenoverstelde. Het is een luidruchtig ventje met grote dromen. Steve kan hem nog net verdragen, maar met het kerstseizoen gaat Danny wel heel ver met zijn fratsen. Hij wil zijn huis zo uitbundig versieren zijn huis dat je vanuit de ruimte de kerstlichtjes zou kunnen zien. Terwijl Danny op chaotische wijze bezig is met zijn plan, raakt Steve's leven hevig in de war. Hij moet iets bedenken om Danny's plannen tegen te houden - of juist te overtreffen ...

Regisseur en acteurs

 • John Whitesell portrait

  John Whitesell

  director

 • Fred Armisen portrait

  Fred Armisen

  actor

 • Jorge Garcia portrait

  Jorge Garcia

  actor

 • Sabrina Aldridge portrait

  Sabrina Aldridge

  actor

 • Kelly Aldridge portrait

  Kelly Aldridge

  actor

 • Dylan Blue portrait

  Dylan Blue

  actor

 • Alia Shawkat portrait

  Alia Shawkat

  actor

 • Kristin Chenoweth portrait

  Kristin Chenoweth

  actor

 • Kristin Davis portrait

  Kristin Davis

  actor

 • Matthew Broderick portrait

  Matthew Broderick

  actor

 • Danny DeVito portrait

  Danny DeVito

  actor

Trailers

Deck the Halls

Deck the Halls streamen

Deck the Halls streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Deck the Halls downloaden

Zin om Deck the Halls te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Deck the Halls te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Deck the Halls torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Deck the Halls makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Deck the Halls trailer

Wil je er zeker van zijn dat Deck the Halls jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.