La guerre est declaree
%
70

La guerre est declaree

Nu kijken

Kijk La guerre est declaree

Moeite met waar je nou La guerre est declaree moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La guerre est declaree

Samenvatting

Eén koppel: Roméo en Juliette. Eén kind: Adam. Hun strijd tegen kanker. Maar vooral: hun prachtige liefdesverhaal. Het prille geluk van de jonge ouders Roméo en Juliette wordt opgeschrikt wanneer hun pasgeboren zoon Adam ernstig ziek blijkt te zijn. De ziekte van hun zoon brengt hen in een strijd vol chaos, waarin het jonge stel hun weg naar volwassenheid moet zien te vinden. Hoe traumatisch de situatie echter lijkt, met moed en de liefde voor elkaar proberen de twee samen hun geluk te vinden. De film is gebaseerd op het ware levensverhaal van regisseuse Valérie Donzelli en haar echtgenoot, die beiden ook zelf de rollen in de film vertolken.

Regisseur en acteurs

 • Valérie Donzelli portait

  Valérie Donzelli

  Director

 • Valérie Donzelli portait

  Valérie Donzelli

  Juliette

 • Jérémie Elkaïm portait

  Jérémie Elkaïm

  Roméo

 • Gabriel Elkaïm portrait

  Gabriel Elkaïm

  Adam Benaïm à 8 ans

 • Brigitte Sy portait

  Brigitte Sy

  Claudia Benaïm

 • César Desseix portrait

  César Desseix

  Adam Benaïm à 18 mois

 • Elina Löwensohn portait

  Elina Löwensohn

  Alex

 • Philippe Laudenbach portait

  Philippe Laudenbach

  Philippe

 • Bastien Bouillon portait

  Bastien Bouillon

  Nikos

 • Béatrice de Staël portait

  Béatrice de Staël

  Ghislaine Prat

 • Michèle Moretti portait

  Michèle Moretti

  Geneviève

La guerre est declaree

Wil je La guerre est declaree kijken? De movie van Valérie Donzelli uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La guerre est declaree op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La guerre est declaree met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La guerre est declaree downloaden

Het downloaden van La guerre est declaree is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La guerre est declaree ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La guerre est declaree streamen

Het streamen van La guerre est declaree heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La guerre est declaree online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La guerre est declaree kijkt. Ideaal!

La guerre est declaree torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La guerre est declaree. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La guerre est declaree trailer

Bekijk eerst even de trailer van La guerre est declaree voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.