La guerre est declaree
%
70

La guerre est declaree

Nu kijken

Kijk La guerre est declaree

Moeite met waar je nou La guerre est declaree moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La guerre est declaree

Samenvatting

Eén koppel: Roméo en Juliette. Eén kind: Adam. Hun strijd tegen kanker. Maar vooral: hun prachtige liefdesverhaal. Het prille geluk van de jonge ouders Roméo en Juliette wordt opgeschrikt wanneer hun pasgeboren zoon Adam ernstig ziek blijkt te zijn. De ziekte van hun zoon brengt hen in een strijd vol chaos, waarin het jonge stel hun weg naar volwassenheid moet zien te vinden. Hoe traumatisch de situatie echter lijkt, met moed en de liefde voor elkaar proberen de twee samen hun geluk te vinden. De film is gebaseerd op het ware levensverhaal van regisseuse Valérie Donzelli en haar echtgenoot, die beiden ook zelf de rollen in de film vertolken.

Regisseur en acteurs

 • Valérie Donzelli portait

  Valérie Donzelli

  Director

 • Valérie Donzelli portait

  Valérie Donzelli

  Juliette

 • Jérémie Elkaïm portait

  Jérémie Elkaïm

  Roméo

 • Gabriel Elkaïm portrait

  Gabriel Elkaïm

  Adam Benaïm à 8 ans

 • Brigitte Sy portait

  Brigitte Sy

  Claudia Benaïm

 • César Desseix portrait

  César Desseix

  Adam Benaïm à 18 mois

 • Elina Löwensohn portait

  Elina Löwensohn

  Alex

 • Philippe Laudenbach portait

  Philippe Laudenbach

  Philippe

 • Bastien Bouillon portait

  Bastien Bouillon

  Nikos

 • Béatrice de Staël portait

  Béatrice de Staël

  Ghislaine Prat

 • Michèle Moretti portait

  Michèle Moretti

  Geneviève

La guerre est declaree

Op zoek naar La guerre est declaree? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

La guerre est declaree streamen

Het streamen van movies als La guerre est declaree heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als La guerre est declaree waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je La guerre est declaree dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

La guerre est declaree downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als La guerre est declaree te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

La guerre est declaree torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

La guerre est declaree trailer

Weet je nog niet zeker of La guerre est declaree jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.