Decoding Annie Parker
%
63

Decoding Annie Parker

Nu kijken

Kijk Decoding Annie Parker

Moeite met waar je nou Decoding Annie Parker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Decoding Annie Parker

Samenvatting

The lives of a breast-cancer patient and a researcher who is trying to prove a genetic link to cancer intersect in a groundbreaking study.

Regisseur en acteurs

 • Steven Bernstein portrait

  Steven Bernstein

  Director

 • Samantha Morton portait

  Samantha Morton

  Annie Parker

 • Helen Hunt portait

  Helen Hunt

  Mary-Claire King

 • Aaron Paul portait

  Aaron Paul

  Paul

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Louise

 • Maggie Grace portait

  Maggie Grace

  Sarah

 • Rashida Jones portait

  Rashida Jones

  Kim

 • Corey Stoll portait

  Corey Stoll

  Sean

 • Richard Schiff portait

  Richard Schiff

  Mr. Allen

 • Bradley Whitford portait

  Bradley Whitford

  Marshall

 • Marley Shelton portait

  Marley Shelton

  Joan

Decoding Annie Parker

Wil je Decoding Annie Parker kijken? De movie van Steven Bernstein uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Decoding Annie Parker op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Decoding Annie Parker met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Decoding Annie Parker downloaden

Het downloaden van Decoding Annie Parker is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Decoding Annie Parker ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Decoding Annie Parker streamen

Het streamen van Decoding Annie Parker heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Decoding Annie Parker online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Decoding Annie Parker kijkt. Ideaal!

Decoding Annie Parker torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Decoding Annie Parker. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Decoding Annie Parker trailer

Bekijk eerst even de trailer van Decoding Annie Parker voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.