Decoding Annie Parker
%
63

Decoding Annie Parker

Nu kijken

Kijk Decoding Annie Parker

Moeite met waar je nou Decoding Annie Parker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Decoding Annie Parker

Samenvatting

The lives of a breast-cancer patient and a researcher who is trying to prove a genetic link to cancer intersect in a groundbreaking study.

Regisseur en acteurs

 • Steven Bernstein portrait

  Steven Bernstein

  Director

 • Samantha Morton portait

  Samantha Morton

  Annie Parker

 • Helen Hunt portait

  Helen Hunt

  Mary-Claire King

 • Aaron Paul portait

  Aaron Paul

  Paul

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Louise

 • Maggie Grace portait

  Maggie Grace

  Sarah

 • Rashida Jones portait

  Rashida Jones

  Kim

 • Corey Stoll portait

  Corey Stoll

  Sean

 • Richard Schiff portait

  Richard Schiff

  Mr. Allen

 • Bradley Whitford portait

  Bradley Whitford

  Marshall

 • Marley Shelton portait

  Marley Shelton

  Joan

Decoding Annie Parker

Zin om Decoding Annie Parker lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Decoding Annie Parker te bekijken voor je op een rijtje.

Decoding Annie Parker downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Decoding Annie Parker downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Decoding Annie Parker. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Decoding Annie Parker er ook in SD heel goed uit.

Decoding Annie Parker streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Decoding Annie Parker net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Decoding Annie Parker hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Decoding Annie Parker helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Decoding Annie Parker torrent

Denk je dat je om Decoding Annie Parker te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Decoding Annie Parker trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Decoding Annie Parker de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.