Decoding Annie Parker
%
63

Decoding Annie Parker

Nu kijken

Kijk Decoding Annie Parker

Moeite met waar je nou Decoding Annie Parker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Decoding Annie Parker

Samenvatting

The lives of a breast-cancer patient and a researcher who is trying to prove a genetic link to cancer intersect in a groundbreaking study.

Regisseur en acteurs

 • Steven Bernstein portrait

  Steven Bernstein

  Director

 • Samantha Morton portait

  Samantha Morton

  Annie Parker

 • Helen Hunt portait

  Helen Hunt

  Mary-Claire King

 • Aaron Paul portait

  Aaron Paul

  Paul

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Louise

 • Maggie Grace portait

  Maggie Grace

  Sarah

 • Rashida Jones portait

  Rashida Jones

  Kim

 • Corey Stoll portait

  Corey Stoll

  Sean

 • Richard Schiff portait

  Richard Schiff

  Mr. Allen

 • Bradley Whitford portait

  Bradley Whitford

  Marshall

 • Marley Shelton portait

  Marley Shelton

  Joan

Decoding Annie Parker

Op zoek naar Decoding Annie Parker? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Decoding Annie Parker streamen

Het streamen van movies als Decoding Annie Parker heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Decoding Annie Parker waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Decoding Annie Parker dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Decoding Annie Parker downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Decoding Annie Parker te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Decoding Annie Parker torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Decoding Annie Parker trailer

Weet je nog niet zeker of Decoding Annie Parker jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.