Decoys 2:
%
47

Decoys 2:

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Decoys 2:

Moeite met waar je nou Decoys 2: moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Decoys 2:

Samenvatting

Sam, a college student in a small Northwestern town, reluctantly joins his roommates in a contest to see who can hook up with the most gorgeous co-eds by the end of the semester. But when men slowly start disappearing around town, he and his friends learn that when it comes to beautiful women, it's what's inside that really matters.

Regisseur en acteurs

 • Jeffery Scott Lando portrait

  Jeffery Scott Lando

  Director

 • Tyler Johnston portait

  Tyler Johnston

  Sam Compton

 • Kailin See portait

  Kailin See

  Stephanie Baxter

 • Kim Poirier portait

  Kim Poirier

  Constance Snowden

 • Dina Meyer portait

  Dina Meyer

  Dr. Alana Geisner

 • Tobin Bell portait

  Tobin Bell

  Professor Erwin Buckton

 • Corey Sevier portait

  Corey Sevier

  Luke Callahan

 • Dani Kind portait

  Dani Kind

  Goth Girl

Trailers

Decoys 2:

Benieuwd naar Decoys 2:? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Decoys 2: kunt bekijken.

Decoys 2: streamen

Wil je Decoys 2: streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Decoys 2: gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Decoys 2: downloaden

movies als Decoys 2: kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Decoys 2:. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Decoys 2:. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Decoys 2: torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Decoys 2: te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Decoys 2: trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Decoys 2: je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!