Todes-Date II
%
47

Todes-Date II

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Todes-Date II

Moeite met waar je nou Todes-Date II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Todes-Date II

Samenvatting

Sam, a college student in a small Northwestern town, reluctantly joins his roommates in a contest to see who can hook up with the most gorgeous co-eds by the end of the semester. But when men slowly start disappearing around town, he and his friends learn that when it comes to beautiful women, it's what's inside that really matters.

Regisseur en acteurs

 • Jeffery Scott Lando portrait

  Jeffery Scott Lando

  Director

 • Tyler Johnston portait

  Tyler Johnston

  Sam Compton

 • Kailin See portait

  Kailin See

  Stephanie Baxter

 • Kim Poirier portait

  Kim Poirier

  Constance Snowden

 • Dina Meyer portait

  Dina Meyer

  Dr. Alana Geisner

 • Tobin Bell portait

  Tobin Bell

  Professor Erwin Buckton

 • Corey Sevier portait

  Corey Sevier

  Luke Callahan

 • Dani Kind portait

  Dani Kind

  Goth Girl

Trailers

Todes-Date II

Wil je Todes-Date II kijken? De movie van Jeffery Scott Lando uit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Todes-Date II op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Todes-Date II met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Todes-Date II downloaden

Het downloaden van Todes-Date II is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Todes-Date II ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Todes-Date II streamen

Het streamen van Todes-Date II heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Todes-Date II online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Todes-Date II kijkt. Ideaal!

Todes-Date II torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Todes-Date II. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Todes-Date II trailer

Bekijk eerst even de trailer van Todes-Date II voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.