Decoys 2:
%
47

Decoys 2:

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Decoys 2:

Moeite met waar je nou Decoys 2: moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Decoys 2:

Samenvatting

Sam, a college student in a small Northwestern town, reluctantly joins his roommates in a contest to see who can hook up with the most gorgeous co-eds by the end of the semester. But when men slowly start disappearing around town, he and his friends learn that when it comes to beautiful women, it's what's inside that really matters.

Regisseur en acteurs

 • Jeffery Scott Lando portrait

  Jeffery Scott Lando

  Director

 • Tyler Johnston portait

  Tyler Johnston

  Sam Compton

 • Kailin See portait

  Kailin See

  Stephanie Baxter

 • Kim Poirier portait

  Kim Poirier

  Constance Snowden

 • Dina Meyer portait

  Dina Meyer

  Dr. Alana Geisner

 • Tobin Bell portait

  Tobin Bell

  Professor Erwin Buckton

 • Corey Sevier portait

  Corey Sevier

  Luke Callahan

 • Dani Kind portait

  Dani Kind

  Goth Girl

Trailers

Decoys 2:

Zin om Decoys 2: lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Decoys 2: te bekijken voor je op een rijtje.

Decoys 2: downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Decoys 2: downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Decoys 2:. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Decoys 2: er ook in SD heel goed uit.

Decoys 2: streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Decoys 2: net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Decoys 2: hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Decoys 2: helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Decoys 2: torrent

Denk je dat je om Decoys 2: te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Decoys 2: trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Decoys 2: de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.