Decoys 2:
%
47

Decoys 2:

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Decoys 2:

Moeite met waar je nou Decoys 2: moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Decoys 2:

Samenvatting

Sam, a college student in a small Northwestern town, reluctantly joins his roommates in a contest to see who can hook up with the most gorgeous co-eds by the end of the semester. But when men slowly start disappearing around town, he and his friends learn that when it comes to beautiful women, it's what's inside that really matters.

Regisseur en acteurs

 • Jeffery Scott Lando portrait

  Jeffery Scott Lando

  Director

 • Tyler Johnston portait

  Tyler Johnston

  Sam Compton

 • Kailin See portait

  Kailin See

  Stephanie Baxter

 • Kim Poirier portait

  Kim Poirier

  Constance Snowden

 • Dina Meyer portait

  Dina Meyer

  Dr. Alana Geisner

 • Tobin Bell portait

  Tobin Bell

  Professor Erwin Buckton

 • Corey Sevier portait

  Corey Sevier

  Luke Callahan

 • Dani Kind portait

  Dani Kind

  Goth Girl

Trailers

Decoys 2:

Op zoek naar Decoys 2:? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Decoys 2: streamen

Het streamen van movies als Decoys 2: heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Decoys 2: waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Decoys 2: dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Decoys 2: downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Decoys 2: te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Decoys 2: torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Decoys 2: trailer

Weet je nog niet zeker of Decoys 2: jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.