Deep Blues
%
70

Deep Blues

Bekijk de trailer

Kijk Deep Blues

Moeite met waar je nou Deep Blues moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This warm 90 minutes documentary shows us unknown blues musicians from Mississippi. They play everywhere : on the streets, in dirty little bars, in a barber shop, in big clubs. The film really captures the true faces of blues and shows us that this music had nothing to do with nostalgia or record company hypes. Documentary on the Delta blues.

Regisseur en acteurs

 • Robert Mugge portait

  Robert Mugge

  Director

 • R. L. Burnside portait

  R. L. Burnside

  Himself

 • Junior Kimbrough portait

  Junior Kimbrough

  Himself

 • Big Jack Johnson portait

  Big Jack Johnson

  Himself

 • Robert Palmer portait

  Robert Palmer

  Himself

Trailers

Deep Blues

Benieuwd naar Deep Blues? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Deep Blues kunt bekijken.

Deep Blues streamen

Wil je Deep Blues streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Deep Blues gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Deep Blues downloaden

movies als Deep Blues kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Deep Blues. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deep Blues. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Deep Blues torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Deep Blues te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Deep Blues trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Deep Blues je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!