Deep Time
%
78

Deep Time

Kijk Deep Time

Moeite met waar je nou Deep Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ancient oceans teeming with life, Norwegian settlers, Native Americans and multinational oil corporations find intimacy in deep time. Following up his 2009 feature Crude Independence (SXSW), Deep Time is director Noah Hutton's ethereal portrait of the landowners, state officials, and oil workers at the center of the most prolific oil boom on the planet for the past six years. With a new focus on the relationship of the indigenous peoples of North Dakota to their surging fossil wealth, Deep Time casts the ongoing boom in the context of paleo-cycles, climate change, and the dark ecology of the future.

Deep Time

Zin om Deep Time lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Deep Time te bekijken voor je op een rijtje.

Deep Time downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Deep Time downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deep Time. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Deep Time er ook in SD heel goed uit.

Deep Time streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Deep Time net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Deep Time hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Deep Time helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Deep Time torrent

Denk je dat je om Deep Time te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Deep Time trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Deep Time de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.