Dégradé
%
65

Dégradé

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dégradé

Moeite met waar je nou Dégradé moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dégradé

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Het is een warme zomerdag in de Gazastrook, wanneer Christines schoonheidssalon volstaat met vrouwelijke klanten. Hun moment van ontspanning wordt echter abrupt verstoord als er vanuit de straat geweerschoten klinken. Er blijkt een leeuw uit de dierentuin te zijn gestolen en Hamas is van plan deze terug te krijgen. Toch verandert de strijd buiten niets aan het feit dat deze vrouwen plannen hebben. Ze zitten misschien vast in de salon, maar een aanstaande bruid moet zich klaarmaken voor haar bruiloft terwijl iemand anders juist langskomt om te klagen over haar relatieproblemen. Ze zijn gewend aan de constante staat van oorlog in hun directe omgeving en aan het voortzetten van hun dagelijkse routine te midden van die situatie. Zelfs als het geweld zich letterlijk voor de deur plaatsvindt…

Regisseur en acteurs

  • Mohammed Abou Nasser portrait

    Mohammed Abou Nasser

    Director

  • Tarzan Nasser portrait

    Tarzan Nasser

    Director

Trailers

Dégradé

Dégradé streamen

Dégradé streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dégradé downloaden

Zin om Dégradé te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Dégradé te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dégradé torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Dégradé makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dégradé trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dégradé jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.