Dégradé
%
65

Dégradé

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dégradé

Moeite met waar je nou Dégradé moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dégradé

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Het is een warme zomerdag in de Gazastrook, wanneer Christines schoonheidssalon volstaat met vrouwelijke klanten. Hun moment van ontspanning wordt echter abrupt verstoord als er vanuit de straat geweerschoten klinken. Er blijkt een leeuw uit de dierentuin te zijn gestolen en Hamas is van plan deze terug te krijgen. Toch verandert de strijd buiten niets aan het feit dat deze vrouwen plannen hebben. Ze zitten misschien vast in de salon, maar een aanstaande bruid moet zich klaarmaken voor haar bruiloft terwijl iemand anders juist langskomt om te klagen over haar relatieproblemen. Ze zijn gewend aan de constante staat van oorlog in hun directe omgeving en aan het voortzetten van hun dagelijkse routine te midden van die situatie. Zelfs als het geweld zich letterlijk voor de deur plaatsvindt…

Regisseur en acteurs

  • Mohammed Abou Nasser portrait

    Mohammed Abou Nasser

    Director

  • Tarzan Nasser portrait

    Tarzan Nasser

    Director

Trailers

Dégradé

Veel gehoord over Dégradé en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dégradé heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dégradé streamen

Wil je Dégradé, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dégradé zelfs gratis kijken.

Dégradé downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dégradé ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dégradé er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dégradé torrent

Op zoek naar een torrent van Dégradé? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dégradé te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dégradé trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dégradé. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.